فقر حرکتی در بین مردم وجود دارد/باید به سمت نشاط اجتماعی در جامعه باشیم

‌به گزارش هرمزبان به نقل از ایسنا، ‌علی مجد آرا در نشست با استاندار هرمزگان افزود: سند توسعه ورزش‌های همگانی در قالب دو جلد کتاب به تمام استان‌ها، نهادها و سازمان‌ها برای اجرا ابلاغ‌ شده است.

‌رئیس فدراسیون ورزش‌های همگانی بیان کرد: با همت سفیران ورزش‌های همگانی و مدیران استانی، شورای ورزش‌های همگانی در استان‌ها تشکیل می‌شود.

وی عنوان کرد: فقر حرکتی در بین مردم وجود دارد، ما بر این باوریم مادران عمود خیمه ورزش همگانی هستند و نقش مهمی در تربیت فرزندان دارند و باید در این مسیر برنامه‌ریزی شود.

مجدآرا عنوان کرد: بودجه و امکانات خوبی برای ورزش همگانی طراحی‌شده و 0.27 درصد از 9 درصد مالیات ارزش بر ارزش‌افزوده برای ورزش‌های همگانی اختصاص یافت.

وی با بیان اینکه هرمزگان به عنوان استانی ممتاز در فدراسیون همگانی قلمداد می‌شود، بیان کرد: شهرداری و صداوسیما مردم را در جهت حضور در ورزش‌های همگانی ترغیب کنند و در قالب پیاده‌روی‌های خانوادگی، نشاط را به جامعه بیاوریم.

همچنین استاندار هرمزگان نیز با تأکید بر ضرورت تقویت ورزش‌های همگانی در استان گفت: در همین راستا احداث جاده سلامت به‌منظور انجام ورزش‌های همگانی در شهرهای ساحلی استان در دستور کار قرار می‌گیرد.

فریدون همتی افزود: استان هرمزگان از نظر نشاط اجتماعی باید در بین سه استان اول کشور قرار بگیرد و نشاط اجتماعی، ورزش‌های همگانی و سلامت سه موضوعی هستند که با هم ارتباط تنگاتنگی دارند.

وی یادآور شد: با توجه به ظرفیت‌های استان هرمزگان در عرصه‌های مختلف اجتماعی و ورزشی باید ابزار حرکت در استان را بیشتر کرد.

استاندار هرمزگان اضافه کرد: باید در شهرها و استان‌های ساحلی کشور، از ظرفیت جذاب ساحل به‌عنوان یک ظرفیت برای ورزش‌های همگانی استفاده کرد.

همتی افزود: با توجه به اینکه جامعه امروز بیش از هر چیز به نشاط نیاز دارد در همین راستا تقویت ورزش‌های همگانی یکی از راهکارهای ایجاد نشاط در جامعه است.

وی ادامه داد: در راستای توسعه ورزش‌های همگانی در استان هرمزگان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها مکلف هستند، درصدی از اعتبارات خود را به نشاط اجتماعی اختصاص دهند.

به گزارش هرمزبان به نقل از ایسنا، در این نشست استاندار هرمزگان به‌عنوان سفیر ورزش‌های همگانی در استان معرفی و لوح ویژه به وی اهدا و مدیرکل ورزش و جوانان این استان نیز به‌عنوان عضو شورای راهبردی فدراسیون ورزش‌های همگانی معرفی شد.

انتهای پیام

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »