ملی‌پوش سنگنوردی بانوان: برای بازیهای آسیایی ۶ ماه از خانه دور بودم اما ارزشش را داشت

کبری لکزایی فر در گفت‌وگو با ایسنا، منطقه خلیج‌فارس، افزود: با اینکه اولین دوره حضور سنگنوردان کشورمان در بازیهای آسیایی را تجربه می‌کردیم اما شاهد عملکرد مناسبی از ملی پوشان بودیم.

 وی با اشاره به اینکه در رشته سرعت سنگنوردی ریسک بالایی وجود دارد و احتمال دارد با در رفتگی پا، نتایج برعکس شود، تصریح کرد: خوشبختانه آقای علیپور توانست مدال طلا کسب کند. در تیمی طلای آقایان و مدال خانم‌ها حتمی بود اما بدشانسی و استرس سبب در رفتگی شد و به‌عنوان نفر سوم نتوانستم عقب‌ماندگی‌مان را جبران کنم.

عضو هرمزگانی تیم ملی سنگ‌نوردی در المپیک آسیایی جاکارتا با بیان اینکه سختی دوری از خانواده و تمرینات خارج از استانم ارزش داشت، اضافه کرد: از عملکرد تیم کشورمان راضی هستم و با توجه به اولین حضورمان به‌طور حتم در دوره‌های بعدی مدال‌های بیشتر و ارزشمندتری کسب خواهیم کرد.

لکزایی فر با اشاره به اینکه امیدوارم مسئولان حمایت بیشتری داشته باشند، عنوان کرد: همواره به دلیل کمبود امکانات باید تمریناتم را در خارج از استان پیگیری کنم و اکنون شش ماه است که از خانواده و محل زندگی‌ام دور بودم و در اردوها به سر می‌بردم و چندین سال است نمی‌توانم در بندرعباس تمرین کنم.

وی با بیان اینکه هرمزگان اگر امکانات بیشتری داشت به‌طور حتم می‌توانست از ظرفیتی که وجود دارد بهره بیشتری ببرد، خاطرنشان کرد: بنده که خود قهرمان آسیا و کشور هستم قادر به تمرین در استان هرمزگان نیستم چه برسد به کسانی که اکنون در حال رشد و پیشرفت در این رشته ورزشی هستند.

عضو هرمزگانی تیم ملی سنگ‌نوردی در بازیهای آسیایی جاکارتا با اشاره به اینکه قهرمانان نمی‌توانند شغلی جز ورزش داشته باشند، بیان کرد: ۱۶ سال است در این رشته ورزشی فعالیت می‌کنم و اگر خانواده‌ام و حمایت‌هایشان نبود، به جایگاه فعلی نمی‌رسیدم.

به گزارش هرمزبان به نقل از ایسنا، مادر سنگ‌نورد هرمزگانی که برای استقبال از دخترش آمده بود، در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: دخترم از کودکی به سنگ‌نوردی علاقه‌مند داشت و علاوه بر درس با خواهران و برادرانش به سنگ‌نوردی می‌پرداخت و تمامی فرزندانم ورزشکار هستند.

فاطمه عسگری با بیان اینکه زمانی که فهمیدم فرزندم راهی المپیک آسیایی می‌شود بسیار خوشحال بودم، تصریح کرد: دخترم با سختی‌های فراوانی راهی المپیک آسیایی شد و در غربت و دور از خانواده به تمرین می‌پرداخت زیرا در بندرعباس امکانات لازم برای کسب آمادگی و انجام تمریناتش مهیا نبود.

وی با اشاره به اینکه شش ماه است دخترم را تنها یک‌بار دیدم، اظهار کرد: از مسئولین می‌خواهم وی را کمک و حمایت کنند تا وی بتواند افتخارآفرین باشد.

عسگری با بیان اینکه گوشی آیفون نداشتم که مانند برخی افراد مسابقات فرزندانشان را تماشا کنم، اضافه کرد: منتظر بودم تلویزیون به‌جای پخش فوتبال خارجی افتخارآفرینی سنگنوردان ایرانی را نشان دهد و نمی‌دانم تا چه زمان باید شاهد این تبعیض‌ها باشیم و چشم‌انتظار ماندم تا صحنه‌ای از دخترم در تلویزیون پخش شود اما هرچه منتظر ماندم خبری نشد.

انتهای پیام

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »

فرمانداری‌های قشم و سیریک: ادعای اصابت پرتابه به قایق‌های صیادی نادرست است

هرمزبان –
گروهی از صیادان سیریک اعلام کردند که دو فروند قایق صیادی در آب‌های نزدیک جزیره لارک مورد اصابت پرتابه قرار گرفته‌اند. با این حال، فرمانداری‌های سیریک و قشم هنوز این خبر را تأیید نکرده‌اند.

ادامه خبر »

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »