‌به موفقیت خواهران منصوریان خوشبینم

به گزارش هرمزبان به نقل از ایسنا، ‌رقابت‌های المپیک آسیایی جاکارتا نیز آغاز شد و در روز نخست کاروان کشورمان صاحب پنج مدال شد، جایی که کاروان جمهوری اسلامی ایران به دنبال تکرار عنوان چهارمی این مسابقات است و در این بین آحاد مردم چشم به تلویزیون دوخته تا شاهد موفقیت‌های کاروان کشورمان در این مسابقات باشند.

استان هرمزگان در این دوره از مسابقات با سه ورزشکار، یک سرپرست و یک داور و پنج نماینده سهمی در کاروان جمهوری اسلامی ایران ایفا می‌کند.

به همین دلیل به سراغ یکی از اعضای این کاروان رفتیم که سال‌ها در زمینه ورزش و ووشو فعالیت می‌کند تا نظراتش را در خصوص مسابقات پیشرو جویا شویم.

علیرضا بهرمن ریاست هیئت ووشو استان هرمزگان و سرمربیگری تیم ملی ووشو دانشجویان کشورمان را در کارنامه دارد و از سال 91 به جمع داوران بین‌المللی ووشو پیوست و در سال 95 توانست مدرک درجه A داوری را از فدراسیون جهانی اخذ کند.

وی که در سال 92 در رقابت‌های جهانی ترکیه به دلیل عدم قضاوت ورزشکار رژیم غاصب صهیونیستی مدت سه سال از تمامی قضاوت‌ها در رشته ووشو محروم شده بود، این بار پس از پنج سال نخستین داوری خود در رقابت‌های بین‌المللی را تجربه می‌کند.

علیرضا بهرمن در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه حضور در المپیک آسیایی جهت قضاوت، نخستین تجربه در این لباس پس از محرومیتم است، تصریح کرد: در این مدت حتی نتوانستم در مسابقات شکوری هم قضاوت کنم و از سال 95 قضاوت خود را در مسابقات کشوری شیراز آغاز کردم و امیدوارم بتوانم در المپیک آسیایی قضاوت عادلانه‌ای داشته باشم.

وی ادامه داد: المپیک آسیایی برای رشته ووشو کشورمان نیز دارای اهمیت است و درحالی‌که تمامی کشورهای شرق آسیا به‌ویژه چین با تمام قوا وارد مسابقات می‌شوند، کشورمان به دنبال شکستن سلطه آن‌ها همچون سالیان اخیر و تصاحب مدال‌های رنگارنگ است.

بهرمن با اشاره به اینکه با حضور کشورهای قدرتمندی همچون چین شرایط سخت است اما امیدواریم بتوانیم در فرمی ایده آل ورزشکاران ایرانی حضور یابند، اضافه کرد: در بخش ساندا به‌مراتب امیدمان بیشتر است اما در تالو هم ناامید نبوده گرچه امیدها کمرنگ‌تر است.

داور مسابقات المپیک آسیایی در رشته ووشو با بیان اینکه ورزشکاران ایرانی در پنج ماه اخیر شرایط سخت تمرینی را طی کرده و از هر لحاظ برای حضور در المپیک آسیایی جاکارتا آمده هستند، عنوان کرد: مسابقات المپیک آسیایی شرایط خاص خود را دارد و با توجه به فشردگی و سنگینی رقابت‌ها، ورزشکار باید با تمامی‌توان وارد مسابقات شود.

وی با اشاره به اینکه ووشوکاران ایرانی با تجربه بوده و خود را به‌خوبی مهیا المپیک آسیایی کرده‌اند، اضافه کرد: به موفقیت خواهران منصوریان در بخش بانوان امید بسیاری داریم و با وجود حضور چهار سانداکار در بخش آقایان می‌توان به کسب مدال‌های رنگارنگ امیدوار بود.

بهرمن در خصوص توجه مسئولان هرمزگانی به ورزشکاران اعزامی این استان به المپیک آسیایی جاکارتا، خاطرنشان کرد: مدیرکل ورزش و جوانان استان هرمزگان قول مساعد داد در بازگشت ورزشکاران از المپیک آسیایی، پاداش حضورشان و کسب مدال در فرودگاه بندرعباس به آن‌ها داده شود و از ورزشکاران تجلیل شایسته‌ای شود.

وی با بیان اینکه ورزشکاران سلامتی خود را برای موفقیت و اهتزاز نام ایران اسلامی در میادین کشوری و بین‌المللی به خطر می‌اندازند، پس‌ نیاز به روحیه و انگیزه دارند، اظهار کرد: مسئولان استان هرمزگان حتی به‌صورت تلفنی هم می‌توانند به ورزشکاران روحیه دهند و هنوز هم دیر نشده و امیدوارم این اقدام صورت گیرد.

رئیس هیئت ووشو هرمزگان از توجه ویژه آرامی، معاون سازمان بنادر و دریانوردی کشور به ورزشکاران هرمزگان و برگزاری مراسم تجلیل از آن‌ها، تقدیر کرد.

بهرمن در پایان از پوشش و انعکاس مناسب ‌ایسنا از فعالیت ورزشکاران استان هرمزگان به‌ویژه ورزشکاران اعزامی به المپیک آسیایی جاکارتا را اقدامی مؤثر و مثبت رسانه‌ای دانست.

انتهای پیام

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »