دور جدید تعاملی مدیران مناطق کیش و قشم سبب شکوفایی بیشتر ظرفیت‌های هرمزگان می‌شود

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری بُرنا در  هرمزگان ؛ حسین هاشمی تختی در دومین نشست هم‌اندیشی استاندار هرمزگان و مدیران عامل مناطق آزاد کیش و قشم که با حضور مشاور رئیس جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، سایر نمایندگان هرمزگان و تعدادی از مدیران و معاونان استانداری برگزار شد، اظهار داشت: در دور جدید مدیریتی منطقه آزاد کیش، ‌شاهد آغاز مرحله جدیدی در افزایش تعاملات بین مرکز استان و سازمان منطقه آزاد کیش هستیم که این نشان از روحیه بالای تعامل و مسئولیت پذیری مدیر عامل جدید منطقه آزاد کیش دارد که باید به فال نیک گرفت.

وی با بیان اینکه فضای همدلی و همراهی خوبی در استان بین مسئولان و هیئت نمایندگان استان شکل گرفته، افزود: بارها بر روی افزایش اختیارات استان رایزنی و تقاضا کرده ایم که می تواند در صورت تحقق کمک شایانی به استان و اقتصاد ملی بکند.

عضو کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه باید مشکلات مردم و جامعه را احصا و برای حل آنها در کوتاه مدت راهکارهای عملی و سازنده ارائه کرد، افزود: هرمزگان از نظر ظرفیت‌های اقتصادی و موقعیت جغرافیایی دارای شرایط بالقوه‌ای در حوزه حمل و نقلی، تجاری و گردشگری است که می توان با تمرکز و توجه بیشتر و واگذاری اختیارات به مدیریت محلی، ظرفیت‌های استان را در مدت زمان کوتاهی به ویژه در این برهه که استکبار دم از تحریم می زند را شکوفا و به خدمت اقتصاد کشور درآورد.

هاشمی تختی به وجود بنادر، بندرگاه‌ها، جزائر، معادن، کشاورزی و قابلیت‌های حمل و نقلی و تجاری استان اشاره و افزود: در سخنان اخیر مقام رهبری کلیدواژه‌هایی همانند همدلی و هم‌افزایی برجسته‌تر است و ما نیز بر اساس همین منویات است که می خواهیم با تکیه بر قابلیت‌های استان در وضعیت موجود بیش از پیش به کمک اقتصاد ملی بیاییم و این مشروط به افزایش اختیارات قانونی از طرف دولت به مسئولان استانی است.

وی در بخش پایانی سخنان با بیان اینکه، فضایى همدلى خوبى در استان فراهم شده است خاطر نشان کرد: هم نماینده عالى دولت وهم مدیران عامل مناطق آزاد قشم وکیش وهم مجمع نمایندگان استان همه باسعه صدر و عقلانیت عمل می‌کنند که این امر می‌تواند افق روشنى رو براى برون رفت ومقابله با تحریم ها ترسیم کند.

 وی تاکید کرد: باید از این فرصت و موقعیت طلایى به نفع کشور بهترین بهره بردارى را داشته باشیم و منویات مقام معظم رهبرى که فرمودند مجلس و دولت هم افزایى داشته باشند را مدنظر و عملیاتى کنیم.

 

 

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »