مشوق های مناسب برای تجارت کالا از طریق بنادر در نظر گرفته شود

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری بُرنا در  هرمزگان ؛دکتر فریدون همتی در نشست با معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی که با حضور معاونین سازمان بنادر و دریانوردی برگزار شد، بر لزوم در نظر گرفتن تدابیر مناسب در حوزه های دریایی و بندری جهت کمک به فعالان اقتصادی کشور تاکید کرد و بیان داشت: در این زمینه همکاری سازمان بنادر و گمرک بسیار مهم است و باید به طور شبانه روزی به صادرکنندگان و واردکنندگان کالا از سوی این دو نهاد در بنادر هرمزگان خدمات ارائه شود.

وی ادامه داد: باید مشوق های مناسبی برای فعالان در عرصه تجارت کالا از طریق بنادر تعریف شود که یکی از این مشوق ها می تواند کاهش هزینه های بندری باشد.

استاندار هرمزگان بر لزوم تلاش در راستای ترویج بیشتر گردشگری دریایی تاکید کرد و افزود: در این زمینه طرح های خوبی برای سواحل و جزایر هرمزگان در نظر داریم که سازمان بنادر و دریانوردی می تواند همکاری خوبی در اجرای آنها داشته باشد.

همتی با بیان اینکه در شرق بندرعباس طرح های توسعه ای در سواحل با محوریت گردشگری در حال اجراست، تصریح کرد: برای اسکله نخل ناخدا نیز سرمایه گذار متقاضی فعالیت در زمینه گردشگری با مشارکت شهرداری بندرعباس وجود دارد که از سازمان بنادر و دریانوردی می خواهیم در راستای ایفای مسئولیت های اجتماعی کمک لازم را برای اجرای طرح های گردشگری در این اسکله داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه بندرعباس باید به یک شهر بندری زیبا و نمونه در ایران تبدیل شود، اظهار داشت: با توجه به فعالیت های گسترده و درآمدهای بسیار خوب سازمان بنادر و دریانوردی در هرمزگان، از این سازمان انتظار داریم در حوزه کمک های اجتماعی اقدامات بیشتری را در هرمزگان صورت دهد.

روند اجرای فاز سوم طرح توسعه بندر شهید رجایی به شکل خوبی در حال انجام است

محمد راستاد معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی نیز در این نشست به دغدغه های ناشی از تحریم های اخیر در صنعت حمل و نقل دریایی اشاره کرد و گفت: ما در این حوزه توانسته ایم چالش ها و تبعات آن و راهکارها را تبیین کنیم و احکام خوبی از کارگروه های مرتبط گرفته ایم.

وی با اشاره به طرح توسعه بندر شهید رجایی بندرعباس، افزود: روند اجرای فاز سوم طرح توسعه بندر شهید رجایی به شکل خوبی در حال انجام است و باید متناسب با شرایط جدید کمک هایی به پیمانکار این پروژه داشته باشیم تا اختلالی در آن ایجاد نشود و بدون تاخیر زیرساخت های این فاز احداث شود.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی به وضعیت بنادر پل و لافت اشاره کرد و بیان داشت: با توجه به میزان تردد بالا و حمل و نقل خودرو از طریق این بنادر، باید وضعیت تجهیزات آنها ارتقاء یابد.

راستاد خاطرنشان کرد: ارائه خدمات از سوی سازمان بنادر و دریانوردی جهت افزایش کیفیت و تردد ایمن در این بنادر، مستلزم این است که مالکیت آنها را داشته باشیم و باید در این زمینه تعاملات مناسبی با سازمان منطقه آزاد قشم صورت گیرد.

وی عنوان کرد: بخش عمده ای از تحولات و رشد و توسعه دریایی و بندری کشور در هرمزگان نمود می یابد و در این استان برنامه های بسیاری را در دست اقدام داریم.

 

 

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »