بهره مندی ۶هزار و ۵۰۰ نفر از آموزش‌های مراکز دولتی فنی و حرفه‌ای هرمزگان

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بندرعباس  ،اسما کریمی مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای هرمزگان گفت:از ابتدای سال تاکنون ۶ هزار و ۵۰۰ نفر از آموزش‌های مراکز دولتی فنی و حرفه‌ای استان بهره‌مند شدند.

وی افزود: به علت استقبال مهارت آموزان، آموزش افراد جویای کار نسبت به مدت مشابه پارسال یک و نیم برابرافزایش دارد.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای هرمزگان گفت: آموزش‌ها در مراکز ثابت دولتی رایگان است و در آموزشگاه‌های آزاد با شهریه مصوب مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای صورت می‌گیرد.

کریمی افزود: افزون بر طرح‌های اشتغال زا طرح مهارت آموزی در محیط واقعی کسب و کار و کارورزی فارغ التحصیلان دانشگاهی در اولویت آموزش مراکز فنی و حرفه‌ای است.

وی گفت: طرح مهارت آموزی شرایط سنی ندارد و افراد پس از کسب مهارت‌های لازم به واحد‌های پذیرنده معرفی می‌شوند.
بیمه اجتماعی مهارت آموزان را مرکز فنی و حرفه‌ای استان پرداخت می‌کند.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای هرمزگان گفت: فارغ التحصلان دانشگاهی پس از نام نویسی در سایت تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ۴ تا ۶ ماه آموزش‌های لازم را در مراکز فنی و حرفه‌ای کسب می‌کنند و سپس به بنگاه‌های اقتصادی معرفی می‌شوند.

کریمی افزود: واحد‌های پذیرنده در صورت کارورز تا دو سال معاف از مالیات هستند و دولت به کارورزان هم سرانه آموزشی پرداخت می‌کند.

اسما کریمی با اشاره به برنامه‌های هفته ملی مهارت در استان گفت: برپایی نمایشگاه دستاورد‌های مهارت آموزان، مسابقه آرایش و پیرایش و جوشکاری در مرکز فنی و حرفه‌ای و قدرانی از نخبگان مهارتی از برنامه‌هایی است که در هفته ملی مهارت اجرا می‌شود.

از ۳۱ تیرماه تا ۶ مرداد هفته ملی مهارت نامگذاری شده است.

وی افزود: بهره برداری از مرکز جوار کارگارهی شرکت فولاد و چندین آموزشگاه آزاد مهارتی ازطرح‌های است که این هفته اجرا می‌شود.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای هرمزگان از درخشش مهارت آموزان فنی استان در هجدهمین مسابقات ملی مهارت کشور خبرداد و افزود: در این دوره از مسابقات مدال برنز رشته طراحی فضای سبز و ۳ دیپلم افتخار در رشته‌های قنادی، الکترونیک و جوشکاری به هرمزگان رسید.

کریمی افزود: هجدهمین مسابقات ملی مهارت با شرکت ۵۴۴ نفر هفته پیش در تهران برگزار شد.

۱۸ نفر در ۱۵ رشته از هرمزگان در این مسابقات شرکت کردند.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »

تخصیص بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به منظور توسعه استان هرمزگان

هرمزبان – مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان اعلام کرد که در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال جاری، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال از عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و امور عشایر استان واریز شده است.

ادامه خبر »

آماده‌سازی سیستم آبرسانی برای ۲ شهر و ۳۸ روستای غرب هرمزگان به پایان رسید

هرمزبان –

پروژه آبرسانی به شهرهای رویدر و کهورستان در بندرخمیر و ۳۸ روستای تابعه در غرب هرمزگان با تخصیص اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان از محل بودجه توازن نمایندگی مجلس به مرحله نهایی اجرا رسیده و به زودی افتتاح رسمی خواهد شد.

ادامه خبر »

پرداخت ۲۴ میلیارد تومان غرامت به خودروهای خسارت‌دیده در هرمزگان ناشی از جنگ

هرمزبان – مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اعلام کرد که بررسی ۱۳۵ پرونده خسارت ناشی از جنگ اخیر به خودروها در استان به پایان رسیده است. وی افزود که مالکان این خودروها مبلغ ۲۴ میلیارد تومان غرامت دریافت کرده‌اند.

ادامه خبر »