​تربیت و اعزام بیش از دوهزار و ۸۰۰ مربی قرآن

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری برنا در هرمزگان، حجت‌الاسلام علی اکبر انصاری راد مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان با تاکید بر توسعه و تقویت گرایش ‌های قرآنی در جامعه گفت: اعجازهای قرآن کریم محدود به زمان مشخصی نیست و برای تمامی اعصار تداوم دارد.

وی افزود: آشنایی با مبانی هویت بخش قرآنی و درک رموز این کتاب آسمانی از مهمترین اموری است که باید همه مسلمانان مدنظر داشته باشند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان در ادامه با اشاره به جایگاه آموزه های قرآنی در هویت بخشی به مسلمانان تصریح کرد: آغاز رسالت حضرت محمد(ص) با نزول آیات قرآن کریم بوده است.

حجت‌الاسلام انصاری راد گفت: قرآن کریم یک کتاب جامع است و برای همه ابعاد زندگی انسان ها برنامه دارد، خداوند در قرآن کریم در قالب آیات مختلفی بر حالات و ابعاد سلامت انسان تاکید می‌کند اما نه به شکلی که امروزه در منابع علمی غربی مورد بحث بوده است.

وی ادامه داد: بلکه قرآن کریم، درس زندگی، کتاب هدایت و تربیت معنوی افراد و جامعه است و هر آنچه که خدای متعال برای ما فرستاده است بدون شک در همه ابعاد زندگی، جز مصلحت، خیرخواهی و سود انسان در دنیا و آخرت چیز دیگری نیست.

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان با اشاره به فعالیت های قرآنی این اداره کل، تربیت و اعزام دو هزار و ۸۸۵ مربی قرآن، اعطای گواهی‌نامه پایان دوره به ۲۰۰ قاری و ۳۵۰ حافظ قرآن از اهم این فعالیت‌ها نام برد و گفت: ۳۳ موسسه قرآنی و ۲۴۱ خانه قرآن شهری و روستایی در استان فعالیت قرآنی دارند که از این تعداد خانه قرآن، ۱۰۶ خانه قرآن شهری و مابقی روستایی هستند.

وی تاکیدکرد: جامعه روحانیون نیز در خط مقدم تقویت و توسعه گرایش جامعه به سمت قرآن دارند و باید از تمام توان و ظرفیت ‌های خود در این راستا استفاده کنند.

انصاری راد افزود: ساماندهی، نظارت و حمایت از مراسم مختلف ملی مذهبی، آموزش سالانه دو هزار و ۴۰۰ نفر از اقشار تاثیرگذار، سایت اطلاع‌رسانی تبیان و همچنین سایت خبری اداره کل تبلیغات اسلامی هرمزگان، سایت جمعیت بانوان فرهیخته، فعالیت در فضای مجازی نظیر گروه‌های موج تبلیغ، بلاغ مبین و سفیران محلات از دیگر فعالیت‌های این اداره کل در طول سال است.

 

 

 

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »