بهره برداری از واحد اول نیروگاه کلاس F در پایان سالجاری

به گزارش هرمزبان به نقل از خبر گزاری برنا در هرمزگان،علیرضا نصراللهی افزود: همچنین واحد دوم به موازات در سه ماهه اول سال  98 به بهره برداری می رسد.

وی ادامه داد : نیروگاه سیکل ترکیبی بندرعباس اولین نیروگاه از مجموع 8 نیروگاهی است که قرار است در قالب قرارداد 5 هزار مگاواتی بین شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق و شرکت مپنا به صورت نیروگاه های با راندمان بالا و با تجهیز توربین های کلاس F به معرض ظهور و اجرا برسد.

 نصراللهی وجود  زیرساخت های موجود در بندرعباس، به ویژه در غرب بندرعباس که هم قطب صنعتی منطقه است و هم نیروگاه قدیم بندرعباس در این منطقه احداث شده است را از اهم دلایل هدف گذاری احداث  اولین ساختگاه نیروگاه راندمان بالا با ظرفیت 900 مگاوات در بندرعباس خواند و تصریح کرد: عملیات اجرایی آن از اواخر سال 95 بصورت رسمی آغاز و در سال 96 با جدیت دنبال شد .

مجری طرح بازتوانی نیروگاههای شرکت تولید نیروی برق حرارتی عنوان کرد : میزان سرمایه گذاری برای نیروگاه کلاس F بندرعباس در فاز اول بالغ بر 300 میلیون یورو برای بخش گازی و بالغ بر 450 میلیون یورو در انتهای فاز سیکل ترکیبی بوده است.

نصراللهی با بیان اینکه در زمینه جذب نیروهای متخصص برای نیروگاه کلاس F  با توجه به تدابیر شرکت تولید نیروی برق بندرعباس با برگزاری آزمون های ورودی ، اضافه کرد : میزان اشتغالزایی در فاز احداث 400 نفر بصورت مستقیم و در بخش بهره برداری 80 نفر در نیروگاه کلاس F مشغول به کار می شوند .

این مسئول با بیان اینکه نیروگاه های راندمان بالا یا کلاس F در سطح استانداردهای نیروگاه های سبز با میزان حداقلی  آلاینده های زیست محیطی به ویژه از نظر پساب و گازهای آلاینده قرار دارند ، تصریح کرد :  یک اصطلاح پساب و یک واقعیت پساب داریم ؛ اصطلاح پساب به تمام آب هایی که وارد دریا می شود اطلاق می شود اما واقعیت این است که در نیروگاه کلاس  F هیچ فرآیند شیمیایی روی آب انجام نمی شود.

نصر اللهی افزود: این مهم  به این دلیل است که ما آب را فقط برمیداریم و گرم می کنیم و با رعایت استانداردهای زیست محیطی به محل پساب تخلیه می کنیم.

وی با اشاره به اینکه استانداردهای زیست محیطی ایران در زمره بالاترین استانداردهای زیست محیطی دنیاست و نیروگاه مجموعه کلاسF  این استانداردها را پاس کرده است ، افزود : سازمان  اداره حفاظت محیط زیست استان هرمزگان مجموعه پروژه را به این سمت برده است که آبگیر جدید نسازیم و از آبگیر موجود استفاده کنیم بنابراین برداشت آب کنترل شده و مدیریت شده است  و به همین دلیل پساب نیز باید مدیریت و کنترل شده باشد.

نصراللهی در رابطه با هماهنگی های  استانی در هرمزگان اذعان داشت : خوشبختانه هماهنگی های استانی در سطح بسیار مطلوبی قرار دارد و ما تا بحال در این خصوص هیچ چالش و نگرانی نداشته ایم ومسئولان استان هرمزگان اثبات کرده اند که هدف شان توسعه و تعالی استان است و نتیجه نمی تواند جز این باشد.

گفتنی است ‎این نیروگاه نخستین واحد نیروگاهی با پیشرفته‌ترین تکنولوژی دنیا و با همکاری شرکت مپنا و انتقال تکنولوژی توسط شرکت زیمنس آلمان در کشور و در ضلع غربی نیروگاه بندرعباس احداث می شود .

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »