تکاپوی بنادر و دریانوردی هرمزگان برای گرامیداشت ماه رمضان

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری برنا در  هرمزگان، حجت الاسلام و المسلمین "محمد حسن نعیم آبادی" با بیان اینکه ماه رمضان فرصتی برای تربیت و خودسازی انسان هاست، اظهار کرد: در این ماه برای به رسیدن به تقوای الهی باید روزه گرفت که نتیجه نهایی آن تربیت الهی است. از سوی دیگر عنصر فرهنگی اسلام یعنی قرآن نیز در ماه مبارک رمضان نازل شده است.

وی افزود: رمضان ماه پر برکت و ضیافت الهی است که باید با تصحیح در رفتار و کردار خود بتوانیم در مسیر تقرب الهی گام برداریم.

نعیم آبادی از تکاپوی مجموعه بنادر و دریانوردی هرمزگان برای گرامیداشت و بهره مندی از برکات و فیوضات ماه مبارک رمضان سخن به میان آورد و با تشریح 10 برنامه تدوین شده در این رابطه، افزود: اقامه نماز جماعت ظهر و عصر به همراه سخنرانی در 8 باب مسجد و نمازخانه بخش های مختلف بندر شهید رجایی و شرکت های زیرمجموعه، اقامه نماز جماعت صبح، مغرب و عشاء به همراه ضیافت افطاری در مساجد دو شهرک شهید رجایی و شهید باهنر، برگزاری کلاس های آموزش قرآن و احکام ویژه کودکان و نوجوانان، محافل ختم و تفسیر قرآن برای بزرگسالان و بانوان در مساجد شهرک ها از جمله این برنامه هاست. 

وی اضافه کرد: برپایی نمایشگاه عکس نماز در لابی ساختمان مرکزی بندر شهید رجایی و برگزاری کلاس های اخلاق و پاسخ به شبهات دینی برای بانوان ساکن در شهرک های مسکونی از دیگر برنامه هایی است که برای ماه مبارک رمضان تدارک دیده شده است.

سرپرست حوزه فرهنگی اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان به مسئولیت های اجتماعی این اداره کل در زمینه فعالیت های انسان دوستانه نیز اشاره کرد و گفت: بر اساس سنت هر ساله، همزمان با میلاد با سعادت امام حسن مجتبی(ع)، ضیافت افطاری و آیین تکریم از ایتام و مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) با حضور مدیرکل و معاونین در شهرک شهید باهنر برگزار می شود.

وی تصریح کرد: همچنین برای گرامیداشت لیالی قدر و شب های احیاء نیز برنامه هایی برای حسینیه ها و مساجد شهرک های مسکونی پیش بینی شده که از جمله آن می توان به برگزاری مراسم مختلفی در این مناسبت ها با حضور سخنرانان استانی و مداحان اهل بیت به همراه اقامه صد رکعت نماز جماعت اشاره کرد.

نعیم آبادی در پایان خاطرنشان کرد: در پایان ماه مبارک رمضان نیز در مساجد شهرک های مسکونی، آیین باشکوه اقامه نماز عید سعید فطر برگزار می شود

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »