افزایش فروش بلیط اینترنتی در ستاد نوروزی 97-96

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری برنا در  هرمزگان ، ستار هاشمی  معاون حمل ونقل  با بیان اینکه تعداد چهل هزار وپانصد وسی ویک نفر از مسافرین ازطریق بلیط های پیش فروش شده اقدام به مسافرت نموده اند گفت این امر نشانگر اشتیاق مسافرین به خدمات غیر حضوری وازراه دور میباشد که باعث افزایش 143 درصدی فروش بلیط اینترنتی در مدت طرح نوروزی بوده است .

هاشمی در ادامه با اشاره به اینکه  بیشترین آمار جابجایی مسافر درروز 27 اسفند 96 وکمترین آمار جابجایی مسافر در روز 13 فروردین 97 را شاهد بوده ایم  افزود :جابجایی وتعداد سفر انجام شده درطول طرح نوروزی 1397 نسبت به  مدت مشابه سال گذشته نشان از کاهش سفر برون استانی در بخش اتوبوسی میدهد که بیانگر میل مردم به استفاده  ازظرفیت های  هوایی وریلی درایام نوروز میباشد

معاون حمل ونقل اداره کل راهداری وحمل ونقل جاده ای استان هرمزگان افزود : تعداد سفر انجام شده به تفکیک ناوگان درطول طرح نوروزی عبارتنداز تعداد سفر اتوبوسی دوهزار وپانصدوپنج ، مینی بوس ششصد ونود وچهار ، سواری کرایه پنج هزار ودویست وپنجاه وسه سفر که میتوان گفت جمع سفرهای انجام شده هشت هزار و چهارصد وپنجاه ودو بوده است  که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته  62 درصد ازکل سفرهای  انجام شده توسط ناوگان سواری کرایه که عمدتا در مسیرهای درون استانی بوده و متوسط سفرهای روزانه به ترتیب اتوبوس ، مینی بوس وسواری کرایه  125 سفر ، 35 سفر و 62 سفر بوده است .

معاون حمل ونقل استان افزود: درایام طرح نودونه هزار و190 نفر مسافر وارد به استان و تعداد پنجاه وشش هزار و215 نفر از استان  خارج شده وهمچنین تعداد بیست وپنج هزار و631 نفر در داخل استان جابجاشده اند که میتوان گفت در طرح نوروزی97 تعداد 155 تعداد 405 هزار مسافر به استان وارد وخارج شده اند.که تعداد مسافر وارده شده به استان نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد 39 درصدی داشته است .

وی  درخاتمه خاطر نشان کرد : درطول طرح نوروزی سال 97 تعداد دو هزار 508 نفر از زائرین ازطریق 51 سفر اتوبوسی به مناطق عملیاتی درقالب کاروان های راهیان نور به  جنوب کشور اعزام شده اند که نسبت به مدت مشابه سال قبل در بخش سفرومسافر به ترتیب کاهش   28  و 14 درصدیرا شاهد بوده ایم .

 

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »