۸۰ مصدوم درچهارشنبه آخرسال کردستان/زخمهای باقی مانده برپیشانی شهر

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرنگار مهر، چهارشنبه آخر سال دیگری سپری شد و جدای از اینکه شاید میلیاردها تومان پول خرج آتش بازی در کشور شد، بلکه خانواده های را داغدار کرده و کار شمار زیادی دیگر نیز به بیمارستان و مراکز درمانی کشیده شد.

هشدارها به مردم در خصوص مراقبت های مناسب از رفتار فرزندان خود در چهارشنبه آخر سال روزهاست که ادامه دارد ولی متاسفانه بار دیگر بی احتیاطی خسارت به دنبال آورد و افراد زیادی در کشور و از جمله استان کردستان راهی مراکز بهداشتی و درمانی شدند.

از روزها قبل صداهای مهیب و روشن کردن فشفشه آرامش اکثر شهرها و حتی مناطق روستایی در کردستان را بر هم زده بود و هر چه زمان می گذشت بر این صداهای ناهنجاری و کرد کننده افزوده می شد.

بعد از ظهر سه شنبه در سنندج و دیگر شهرهای استان کردستان از شلوغی جمعیت خبری نبود و اندک مردمی هم که در معابر بودند با سرعت در حال رساندن خود به منزل بودند و هر چه زمان می گذشت صداهای مهیبی به گوش می رسید.

هنوز آفتاب بر بلندی های سنندج خود نمایی می کرد که صداهای انفجار به اوج خود رسید و همچنان که هوا تاریک می شد آتش ها در کوچه و خیابان روشن می شد و همهمه همه جا را فراگرفته بود.

بر اساس پیش بینی های صورت گرفته از سوی سازمان های مسئول از جمله نیروی انتظامی، اورژانس و مراکز بهداشتی و درمانی، آتش نشانی و حتی نیروهای شهرداری همه پای کار بودند تا از وقوع حوادث تلخ و ناراحت کننده جلوگیری کنند.

هنوز هوا به طور کامل تاریک نشده بود که مصدومان چهارشنبه آخر سال راهی بیمارستان ها و مراکز بهداشتی و درمانی شهر سنندج شده و هر کسی به گونه ای نیاز به دکتر و درمان پیدا کرده بود.

با تمهیدات دانشگاه علوم پزشکی کردستان در تمامی مراکز شهرستان ها بیمارستان ها آماده خدمت بوده و حتی در شهرهای بزرگ و حتی مراکز بخش ها نیز درمانگاه ها و مراکز بهداشتی به صورت آماده باش آماده درمان مصدومین احتمالی بودند.

هنوز ساعت به ۱۹ شب نرسیده بود که اولین آمارهای مصدومان چهارشنبه آخر سال در استان کردستان دو رقمی شده و به بیش از ۱۵ نفر رسید و البته نیمی از این افراد به صورت سرپایی درمان شدند.

علیرغم محدودیت های تردد نیروی پلیس در بعضی از مسیرهای شهر سنندج ولی همچنان کمربندی دامنه آبیدر سنندج مملو از جمعیت بود و آتش روشن شده از سوی مردم زبانه می زد و صداهای انفجار گوش ها را آزار می داد.

هر چه زمان می گذشت از خیل جمعیت حاضر در کوچه و خیابان کاسته می شد ولی صداهای انفجار مهیب همچنان به گوش می رسید و آژیر ماشین ها نیز به دلیل این صداهای مهیب روشن می شد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به آخرین آمار مصدومان چهارشنبه آخر سال در این استان گفت: بر اساس آخرین گزارش ها شمار نهایی مصدومان چهارشنبه آخر سال در استان کردستان به ۸۰ نفر رسیده است.

هومن قصری بیان کرد: شهر سنندج با ۴۲ مورد مصدومیت بیشترین میزان آسیب دیدگی چهارشنبه آخر سال را در استان کردستان داشته است.

وی گفت: قروه با ۱۶ مورد، سقز با هشت مورد، بیجار با شش مورد، دیواندره با چهار مورد و شهرستان های کامیاران و دهگلان هر کدام با دو مورد رتبه های بعدی شمار مصدومان چهارشنبه آخر سال در استان کردستان را به خود اختصاص داده اند.

بر اساس اعلام منابع بیمارستانی در یکی دو مورد قطع عضو در استان کردستان صورت گرفته و در یک مورد نیز چشم یک جوان به دلیل شدت جراحت وارده تخلیه شده است و خوشبختانه استان کردستان مرگ ناشی از حوادث چهارشنبه آخر سال کردستان را نداشته است.

بر اساس آمارهای اعلام شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی کردستان سال قبل ۸۶ نفر به دلیل حوادث ناشی از چهارشنبه آخر سال در استان کردستان مصدوم شده بودند که در سال جاری و تا صبح امروز چهارشنبه این آمار به ۸۰ نفر کاهش پیدا کرده است.

این چهارشنبه آخر سال نیز با تمامی مصدومان خود به پایان رسید ولی امروز صبح زخم های این حرکات عجیب بر در و دیوار شهر خودنمایی می کرد و باقی مانده آتش سوزی ها و انفجار مواد منفجره همچنان به چشم می خورد.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

آماده‌سازی سیستم آبرسانی برای ۲ شهر و ۳۸ روستای غرب هرمزگان به پایان رسید

هرمزبان –

پروژه آبرسانی به شهرهای رویدر و کهورستان در بندرخمیر و ۳۸ روستای تابعه در غرب هرمزگان با تخصیص اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان از محل بودجه توازن نمایندگی مجلس به مرحله نهایی اجرا رسیده و به زودی افتتاح رسمی خواهد شد.

ادامه خبر »

پرداخت ۲۴ میلیارد تومان غرامت به خودروهای خسارت‌دیده در هرمزگان ناشی از جنگ

هرمزبان – مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اعلام کرد که بررسی ۱۳۵ پرونده خسارت ناشی از جنگ اخیر به خودروها در استان به پایان رسیده است. وی افزود که مالکان این خودروها مبلغ ۲۴ میلیارد تومان غرامت دریافت کرده‌اند.

ادامه خبر »

توافق‌نامه همکاری راهبردی میان انجمن صنفی کارفرمایی رسانه‌ها و انجمن روابط‌عمومی‌های هرمزگان امضا شد

هرمزبان –

تفاهم‌نامه همکاری میان انجمن صنفی کارفرمایی مطبوعات و رسانه‌های هرمزگان و انجمن روابط‌عمومی‌های استان به امضا رسید. هدف این توافق، ایجاد پیوند ساختاری میان جامعه رسانه‌ای و شبکه روابط‌عمومی‌هاست. این اقدام به عنوان نقطه عطفی در تعاملات حرفه‌ای این دو نهاد مهم در نظام ارتباطی شناخته می‌شود.

ادامه خبر »

لزوم جایگزینی پایش هوشمند به جای خاموشی‌های فراگیر برق

هرمزبان –

نماینده حوزه مرکزی هرمزگان و رئیس کمیته برق کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که برای بهینه‌سازی مصرف برق در تابستان، باید از پایش هوشمند و داده‌محور به جای خاموشی‌های ناگهانی و گسترده استفاده شود.

ادامه خبر »

آزادی ۲۰۹ زندانی جرائم غیرعمد در هرمزگان در انتظار است

هرمزبان – مدیر نمایندگی ستاد دیه هرمزگان اعلام کرد که ۲۰۹ زندانی جرایم غیرعمد در استان نیازمند کمک خیران هستند. وی افزود که با جذب کمک‌های مردمی، می‌توان امید و شادی را به خانواده‌های این زندانیان بازگرداند.

ادامه خبر »