خودروسازان امروز به کمیسیون صنایع مجلس گزارش می‎دهند

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در روزهای پایانی سال جاری بازار خرید و فروش خودرو با وجود رکود، همچنان با حاشیه‌های زیادی در قیمت‌ها روبه رو است. بر همین اساس در طول هفته‌های گذشته به دلیل تغییرات عرضه و تقاضای خودرو قیمت انواع محصولات داخلی با افزایش یا کاهش قیمت مواجه بود. این تغییرات قیمتی در حالی در بازار اتفاق می‌افتد که قرار بود با دستورالعمل شورای رقابت اختلاف قیمت بازار تا کارخانه خودروهای زیر 40 میلیون تومان برطرف شود. اما در عمل نه تنها این اختلاف قیمت‌ها مدیریت نشده بلکه هر روز شاهد خودروهای دو نرخی در سطح بازار هستیم و در این شرایط سودجویان از این اختلاف قیمت‌ها سوء استفاده کرده و سودهای بالایی را کسب می‌کنند.

تغییرات قیمت ها و البته بررسی وضعیت صنعت خودرو باعث شده تا کمیسیون صنایع مجلس به این موضوع ورود پیدا کرده و در صدد برگزاری جلسه‌ای با حضور شریتعمداری وزیر صنعت شوند. آنطور که نمایندگان مجلس به خبرنگار تسنیم گفته‌اند قرار بود ارائه گزارش وضعیت صنعت خودرو در جلسه روزگذشته کمیسیون صنایع مجلس توسط وزیر صنعت مطرح شود اما سفر وزیر باعث شد تا مدیران شرکت های خودروساز در جلسه امروز کمیسیون صنایع مجلس حاضر شده و گزارش فعالیت های خود را به نمایندگان اعلام کنند.

قرار است در این جلسه ضمن بررسی عملکرد شرکت های خودروسازی در قراردادهای بین الملی با شرکای خارجی بحث حمایت از قطعه سازان و تغییرات قیمتی انواع محصولات داخلی هم مورد ارزیابی قرار گیرد.

 

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »

تخصیص بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به منظور توسعه استان هرمزگان

هرمزبان – مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان اعلام کرد که در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال جاری، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال از عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و امور عشایر استان واریز شده است.

ادامه خبر »