فرآیند تحقیق و تفحص از خودرو‌سازان داخلی و توقف ثبت سفارش خودرو‌های خارجی آغاز شد

فرآیند تحقیق و تفحص از خودرو‌سازان داخلی و توقف ثبت سفارش خودرو‌های خارجی آغاز شدمحمدرضا نجفی عضو کمیسیون صنایع و معادن در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، از آغاز فرآیند تحقیق و تفحص در زنجیره تأمین، تولید، فروش خودرو‌های داخلی و توقف ثبت سفارش خودرو‌های خارجی و تورم ناشی از آن طی ماه‌های گذشته، در مجلس خبر داد.

وی با بیان اینکه در طول چند دهه گذشته مجلس، دولت و مردم با تمام امکانات و داشته‌های خود از این صنعت در کشور حمایت کرده‌اند، تصریح کرد: عملکرد این بخش مستقیم و غیر مستقیم تاثیر بسیاری در ابعاد مختلف زندگی مردم در سراسر کشور دارد.

نجفی ادامه داد: اقتصاد، سلامت و آسایش، بهره وری در منابع و سرمایه‌ها و … هر یک به نوعی متاثر از عملکرد این بخش است و درخواست‌های زیاد مردم و نارضایتی آنها از کیفیت خودرو‌ها و قطعات مصرفی، قیمت بالای تمام شده و افزایش‌های مستمر قیمت محصولات و نیز مکانیزم فروش و خدمات پس از فروش، دل نگرانی‌های بسیاری از وجود فساد و رانت در حوزه‌های مختلف خرید و تامین و همچنین سیاست‌های متزلزل در حوزه واردات خودرو، لزوم ورود مجلس به عنوان نهاد عالی نظارت را اقتضا می‌کند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر تاکید کرد: هدف آن است که از رهگذر تحقیق و تفحص، مطالعات شناخت و آسیب شناسی ناشی از آن و تعیین مدل و برنامه مناسب برای تحول در صنعت خودرو، کارآمدی و سلامت زنجیره (تامین، تولید وعرضه)، اصلاح هزینه ها، ساختارها، فرایندها، تامین انتظارات به حق مردم، حفظ محیط زیست، اقتصاد، بهره وری، ایمنی و کیفیت، در همکاری مشترک کمیسیون صنایع و معادن، مسئولان وزارت صنعت و مدیران شرکت‌های خودرو ساز و سایر ذینفعان کلیدی به نحو مناسبی تامین و تضمین شود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به عنوان، شرح و 10 سوال مطروحه در درخواست تحقیق و تفحص گفت: توقف ثبت سفارش خودرو در ماه‌های گذشته که منجر به افزایش شدید قیمت‌ها و آشفتگی بازار شده، عملکرد غیر اقتصادی شرکت‌های خودروساز اصلی و برنامه خودرو سازان برای عرضه محصولات با کیفیت بالا و قیمت مناسب برای اقشار متوسط و پایین جامعه از نظر اقتصادی، از جمله سوالات طرح شده در این تحقیق و تفحص است.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »