مصدومیت شدید تکنسین اورژانس 115 بندرعباس در پی پرتاب جسمی محترقه

به گزارش هرمزبان به نقل از ایسنا، دکتر امید حسن اسدی در این خصوص گفت: در ساعت 17:53 روز گذشته(4 بهمن)، برخورد جسمی محترقه با چشم یکی از کارکنان اورژانس 115 جاده‌ای دوراهی آب گرم گنو باعث آسیب شدید این تکنسین از ناحیه چشم راست، شکستگی استخوان اربیت و آسیب به شبکیه چشم شد. 

وی خاطرنشان کرد: این جسم محترقه از ماشینی عبوری با نیتی نامعلوم، به‌طرف این تکنسین که در حال پیاده‌روی کنار پایگاه بوده پرتاپ شده است. 
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان هرمزگان در پایان بابیان اینکه تکنسین آسیب‌دیده به بیمارستان شهید محمدی بندرعباس منتقل شد، اضافه کرد: با توجه به‌شدت جراحت و آسیب وارده و با صلاحدید پزشک کشیک بیمارستان شهید محمدی تکنسین آسیب‌دیده جهت انجام جراحی اورژانسی با هواپیما به تهران منتقل شد.

انتهای پیام

بستر درج آگهی تُوار

درباره هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *