جاده‌های کردستان در انتظار “اعتبار و همت جهادی مسئولان” برای فرار از حوادث

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری تسنیم از سنندج، وضعیت جاده‌های استان کردستان بسیار "فضاحت‌بار و نامناسب" است بطوریکه در سال 94 بر اساس آمار وزارت راه‌وشهرسازی 365 نفر و آمار وزارت بهداشت و درمان 480 نفر تلفات جاده‌ای با 18 درصد رشد نسبت به سال ماقبل آن در جاده‌های کردستان داشته‌ایم.

گر چه در برخی نقاط استان اقداماتی انجام شده اما مرگ و مصدومیت مردم و هم‌وطنان در جاده‌های استان کردستان موضوع تازه‌ای نیست و معلوم نیست آیا نمایندگان مردم کردستان در مجلس می‌دانند که وظیفه آنها در قبال این وضعیت اسفناک چیست یا خیر؟ یا اینکه برخی از آنان به‌جای پیگیری مطالبات مردم این خطه و فشار آوردن و طرح سئوال از وزیر راه و شهرسازی و ملزم کردن وی به رفع مشکلات عدیده حوزه راه و شهرسازی کردستان، علناً از اقدامات آقای وزیر حمایت می‌کنند! طوریکه انگار حوزه راه‌های کردستان هیچ مشکلی ندارد.

هر چند مردم کردستان بابت این وضعیت کنونی راه‌های استان، امید چندانی به فشار آوردن و طرح سئوال نماینده مردم کردستان در کمیسیون عمران مجلس از وزیر راه و شهرسازی ندارند اما خبرگزاری تسنیم کردستان به عنوان یک خبرگزاری مردمی و مورد وثوق مردم این دیار در کنار انعکاس واقعیت‌ها، به وقت خود نقاط ضعف و کم‌کاری‌های دیگر مربوط به این حوزه را منعکس می‌کند.

مدیرساخت و توسعه راه‌های اداره‌کل راه و شهرسازی استان کردستان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سنندج، با بیان اینکه راه‌سازی یکی از فعالیت‌های عمرانی زمان‌بر و هزینه‌بر است، اظهار داشت: در ابتدای سال گذشته به ازای هر 100 کیلومتر 10 کیلومتر بزرگراه وجود داشت اما در حال حاضر به ازای هر 100 کیلومتر راه بین شهری 14 کیلومتر بزرگراه احداث شده است.

رامین محمودی افزود: به ازای 100 کیلومتر از راه‌های بین شهری در سطح کشور 22 کیلومتر آزادراه وجود دارد که این آمار در کردستان 14 کیلومتر بوده و نسبت به میانگین کشوری ٨ کیلومتر فاصله داریم.

وی با اشاره به محورهای پرترافیک گردشگری استان گفت: در محور سقز به بانه مقدمات مناقصه اجرا شده و در 10 کیلومتر از این محور به‌صورت دو باند بزرگراه مشغول به برگزاری مناقصه می‌باشیم.

مدیرساخت و توسعه راه‌های اداره‌کل راه و شهرسازی استان کردستان با بیان اینکه محور گردشگری سنندج به کامیاران محوری پرترافیک و پرتصادف است، تصریح کرد: شرکت ساخت و توسعه زیربنایی حمل‌ونقل کشوری به نمایندگی از وزارت راه و شهرسازی این محور را در 3 قطعه تعیین تکلیف کرده و پیمانکاران به سرعت مشغول کار هستند و طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته طی فاصله زمانی دو تا سه سال آینده به اتمام می‌رسد.

وی عنوان کرد: برای این سه قطعه با طول 30 کیلومتر 150 میلیارد تومان مناقصه برگزار شده است.

2 تونل جاده جدید سنندج-مریوان تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد

محمودی با بیان اینکه محور سنندج به مریوان یکی از پروژه‌های مهم استان است، افزود: با احداث این محور 25 کیلومتر مسیر کوتاه و سبب کاهش تصادفات، زمان سفر و افزایش ایمنی و ظرفیت و سرعت مسیر می‌شود.

وی با اشاره به واریانت 52 کیلومتری تیژتیژ-گاران به‌عنوان بخشی از محور سنندج به مریوان اظهار کرد: کل این محور تعیین تکلیف شده و از سال 95 سه پیمانکار به سرعت مشغول پیشروی هستند و تا پایان امسال از 3 تونل موجود در این مسیر 2 تونل آن به بهره‌برداری می‌رسد و طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده تونل سوم هم تا پایان سال مالی 97 تمام می‌شود.

مدیرساخت و توسعه راه‌های اداره‌کل  راه و شهرسازی استان کردستان با بیان اینکه 30 کیلومتر از واریانت تیژتیژ-گاران آسفالت شده است، گفت: 22 کیلومتر آن در سه قطعه در دست اجرا بوده و طبق برنامه‌ریزی‌ها حداکثر تا شهریور ماه سال 98 به بهره‌برداری می‌رسد و در اینصورت طول جاده از 132 کیلومتر به 105 کیلومتر کاهش پیدا می‌کند.

کنارگذر جنوب غربی شهرستان بیجار در آینده‌ای نزدیک افتتاح می‌شود

وی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به اینکه کنارگذر جنوب غربی شهرستان بیجار سبب هدایت ترافیک ماشین آلات سنگین و سبک از بیجار-قروه به بیجار-دیواندره می‌شود، اضافه کرد: این پروژه با طول 12 کیلومتر و صرف هزینه‌ای بالغ بر 21 میلیارد تومان 98 درصد رشد فیزیکی داشته و در آینده‌ای نزدیک زیر بار ترافیک می‌رود.

مدیرساخت و توسعه راه‌های اداره‌کل  راه و شهرسازی کردستان با اشاره به قرار گرفتن 50 کیلومتر از کل 150 کیلومتر پروژه بیجار به همدان در حوزه استان خاطر نشان کرد: خوشبختانه کل مسیر به استثناء 6 کیلومتر به نتیجه رسیده و حداکثر تا مرداد ماه سال 97 احداث می‌شود و همچنین امسال 10 کیلومتر از این پروژه زیربار ترافیک رفته است.

وی از پروژه بیجار به زنجان که از کل 145 کیلومتر آن 58 کیلومتر در حوزه کردستان قرار دارد به عنوان برنامه‌های آینده اداره‌کل راه و شهرسازی کردستان نام برد و گفت: در سه سال گذشته 10 کیلومتر باند دوم به بهره‌برداری رسیده و امسال حدوداً 7 کیلومتر به پیمانکار داده شد و در صورت تأمین اعتبار کافی 4 کیلومتر آن در سال 97 به اتمام می‌رسد.

استان کردستان 265 کیلومتر بزرگراه دارد

محمودی به 55 کیلومتر محور بیجار به دیواندره اشاره کرد و افزود: در سال‌های گذشته 5 کیلومتر از مسیر باند دوم آن احداث و 10 کیلومتر آن در دست اجرا قرار گرفته و در صورت تأمین اعتبار 20 میلیارد تومانی این پروژه نیز به نتیجه می‌رسد.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته 15 کیلومتر محور کامیاران به سروآباد مریوان در دست اجرا قرار گرفت، اظهار کرد: امسال 6 کیلومتر از این مسیر آسفالت شده و بقیه مسیر هم تا پایان شهریور سال 97 به بهره‌برداری می‌رسد.

مدیرساخت و توسعه راه‌های اداره‌کل راه و شهرسازی کردستان با بیان اینکه در دو سال گذشته 80 کیلومتر بزرگراه با هزینه‌ای بالغ بر 160 میلیارد تومان در استان به بهره‌برداری رسید، عنوان کرد: استان کردستان 265 کیلومتر بزرگراه دارد.

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »