به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از ایرنا، محمد محسنی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران افزود: بر پایه گزارش هواشناسی هرمزگان، گرد و غبار تا روز جمعه ادامه دارد و مسافران دریایی جزیره قشم و بندرعباس تا مناسب شدن شرایط آب و هوایی و بازگشایی بنادر مسافری می توانند با شناورهای لندینگ کرافت در مسیر دریایی بین بنادر پهل و لافت رفت و آمد کنند.
کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان نیز اعلام کرد: با افزایش بادهای شمال خاوری تا روز جمعه برای مناطق شمالی، خاوری و مرکزی استان گرد و غبار پیش بینی شده است.
مجتبی حمزه نژاد افزود: در این مدت تنگه هرمز در طول روز مواج است و شتاب باد تا 40 کیلومتر بر ساعت و بلندی موج تا یک متر می رسد.
وی به دارندگان شناورهای سبک و صیادی سفارش کرد که پیش بینی لازم برای رفت و آمدهای ایمن را سرلوحه کار خود قرار دهند.
گرد و خاک شدید همراه با باد شمال خاوری اکنون منطقه ساحلی و دریایی قشم و بندرعباس را در برگرفته است.
بر اساس این شرایط، برای رعایت استاندارد ایمنی در رفت و آمدهای دریایی و حفظ جان مردم، وضعیت موقت تعطیلی بنادر مسافری اعلام شده است.
7195/6048/6033
خبرنگار: رقیه غلامی زاده ** انتشار دهنده: جلال اسکندری

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس
هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامههای ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
اخبار هرمزگان و منتخب اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان اخبار هرمزگان، گزیده اخبار ایران و جهان و تحولات منطقه را در پایگاه خبری هرمزبان دنبال کنید













