نمایشگاه عکس “مسطوره” با موضوع سالگرد سفر مقام معظم رهبری در بجنورد افتتاح شد

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از خبرگزاری تسنیم از بجنورد٬ مجید نیکدل صبح امروز در آئین افتتاح این نمایشگاهاظهار داشت: نمایشگاه پوستر و عکس مسطوره با موضوع سفر مقام معظم رهبری به خراسان شمالی در محوطه مصلی امام خمینی(ره) بجنورد برپا شد. علت نام‌گذاری این نمایشگاه به نام مسطوره نیز٬ تعبیرمقام معظم رهبری از حضور حماسی مردم خراسان شمالی در استقبال از ایشان در جریان سفر به خراسان شمالی است.

وی افزود: با توجه به استقبال بی نظیر مردم خراسان شمالی و حماسه عظیم و به یاد ماندنی 19 مهر، آثار عکاسان برجسته استانی و کشوری در این نمایشگاه در معرض بازدید عموم قرار گرفت.

دبیر نمایشگاه عکس مستوره تصریح کرد: آثار هنرمندانه احسان کمالی، راضیه سعیدی نسب، امید شکری، احمد قارداش پور، امید حسن نیا، داریوش اورانوس بخت و حمید جمشیدی به معرض دید عموم قرار گرفت تا حماسه تاریخی مردم خراسان شمالی زنده شود.

کارشناس امور هنری معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری بجنورد افزود: این نمایشگاه به مدت یک هفته برای بازدید علاقه‌مندان دایر است و افراد علاقه‌مند جهت تهیه آثار می توانند به معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری بجنورد مراجعه کنند.

تجهیز کانون‌های فرهنگی مساجد استان به مناسبت سالگرد سفر رهبری

مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی مساجد اسان خراسان شمالی نیز در حاشیه بازدید از نمایشگاه عکس مستوره  در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: همزمان با سالروز سفر پر خیر و برکت مقام معظم رهبری به خراسان شمالی، کاروان مهر ولایت 6 ٬ با حمایت ستاد عالی مساجد و اداره کل ارشاد خراسان شمالی خدمات فرهنگی به مساجد ارائه می‌کند.

هاشم شیرازیان افزود: به مناسبت 19 مهرماه٬ سالروز سفر رهبر معظم انقلاب به استان خراسان شمالی  19 باب کانون فرهنگی و هنری مساجد تازه تاسیس که عمده این کانون‌ها در مناطق محروم و روستاهای استان قرار دارند در قالب اقلام قفسه، میز، صندلی٬کتاب و سایر اقلام فرهنگی تجهیز می‌شود.

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد خراسان شمالی تصریح کرد: همه ساله در سالروز ورود رهبر به استان٬ اقلام فرهنگی به مساجد محروم و روستایی ارسال می‌شود که امسال ششمین دوره این اقدام فرهنگی است. برای هر مسجد تجهیزاتی با اعتبار 20 میلیون ریال ارسال می‌شود که در مجموع 380 میلیون ریال اعتبار اقلام فرهنگی ارسالی است.

شیرازیان در ارتباط با اهداف این اقدام ادامه داد: با توجه به دغدغه مقام معظم رهبری در خصوص مطالعه کتاب و کتابخوانی هدف اصلی از این حرکت ترویج فرهنگ مطالعه کتاب و کتابخوانی در مناطق حاشیه‌ای و روستایی است.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

هشدار درباره وضعیت یادگار قاجاری هرمزگان؛ بخشی از قلعه کردر در میناب فروریخت

هرمزبان –

در پی وعده تعیین حریم و آغاز مرمت قلعه تاریخی کردر در میناب، ریزش بخشی از این سازه نگرانی‌هایی را به همراه داشته است. این وضعیت، امیدها برای حفظ این بنای تاریخی را تحت تأثیر قرار داده است.

ادامه خبر »

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه در برنطین

هرمزبان –

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه(س) در بخش برنطین برگزار شد. این کاروان به منظور زیارت و تقویت روحیه معنوی شرکت‌کنندگان تشکیل شده است. حضور در این سفر معنوی فرصتی برای ارتباط نزدیک‌تر با فرهنگ و معارف اسلامی فراهم می‌آورد.

ادامه خبر »

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »