عملیات بیت‌المقدس در میناب بازسازی می‌شود

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از خبرگزاری تسنیم از میناب، سرگرد طالب احمدی‌نیا صبح امروز در  نشستی با اصحاب رسانه اظهار داشت: هفته دفاع مقدس یادآور رشادت‌ها، ایثارگری‌ها و در واقع عصاره‌ای از خوبی‌های ملت رشید در پرتو انقلاب اسلامی و لطف و عنایت الهی است.

وی گفت: اگر امروز از نعمت استقلال، آزادی و نعمت تعیین سرنوشت و نعمت ولایت برخوردار هستیم همه را مدیون مجاهدت امام خمینی (ره) هستیم.

احمدی‌نیا ادامه داد: اینکه روح دین و معنویت امروز بر جامعه ما حاکم است حاصل تلاش و زحمات روحانیت و علمای بزرگ اسلام به ویژه امام راحل و شهدای گرانقدر است.

فرمانده منطقه مقاومت بسیج سپاه میناب در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به هفته دفاع مقدس، بیان کرد: نبرد جبهه حق و باطل همچنان ادامه دارد.

این مسئول در ادامه با تشریح بخش‌هایی از آیه 56 سوره مائده اضافه کرد: جنگ و نبرد با کفار تا رسیدن به پیروزی نهایی که وعده خداوند تبارک و تعالی است ادامه دارد.

احمدی‌نیا با بیان این مطلب که علی‌رغم خواست و تلاش کفار، آمریکا و منافقین، انقلاب اسلامی ایران با حرکتی شتابان به الگوی مبارزات توده‌های مستضعف و مظلوم جهان تبدیل شده و ندای آزادی آن گوش جهان‌خواران را کر کرده است  افزود: واضح است این از برکت نعمت اسلام به عنوان قوی‌ترین سلاح در برابر مکر دشمنان است.

این مسئول اظهار داشت: دشمنان اسلام و انقلاب با معادلات سیاسی و نظامی ناقص خود بر این عقیده و باور بودند که با جنگ تحمیلی و اشغال بخشی از خاک جمهوری اسلامی ایران، انقلاب نو پای اسلامی را در فشار قرار داده و سقوط آن حتمی است.

وی گفت: تهیه کارت‌های دعوت صدام تکریتی برای شخصیت‌های سیاسی جهان برای استماع سخنانش در شهر مقاوم اهواز در روزهای نخست اشغال این شهر بیانگر دسیسه بزرگی بود که خونخوران به سرکردگی آمریکا و به دست صدام طراحی کرده بودند.

فرمانده منطقه مقاومت بسیج سپاه میناب تصریح کرد: رشادت‌ها، ایثارگری‌ها و حضور یکپارچه مردم در صحنه در کنار هدایت امام رضوان‌الله تعالی علیه و توکل بر خدا ما را از این میدان سربلند بیرون آورد.

وی با تاکید بر این مطلب که امروز پیشکسوتان عرصه جهاد و شهادت وظیفه دارند پرچمدار حفاظت و حراست از ارزش‌های انقلاب و دفاع مقدس باشند به فرمایشی از رهبر انقلاب اشاره کرد و افزود: فراموشی و عدم بازگویی و تحریف دو خطر عمده‌ای است که همیشه انقلاب‌ها و حوادث تاریخی بزرگ دنیا را تهدید می‌کند که در این راستا پیشکسوتان جهاد و شهادت می‌بایست به بصیرت‌افزایی و روشنگری بپردازند.

فرمانده منطقه مقاومت بسیج سپاه میناب در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح برنامه‌های هفته دفاع مقدس در میناب پرداخت و گفت: همزمان با هفته دفاع مقدس بیش از 120 برنامه در میناب اجرا می‌شود.

احمدی‌نیا از بازسازی عملیات‌های بیت‌المقدس و آزادسازی خرمشهر طی هفته دفاع مقدس در میناب خبر داد و اظهار داشت: در جریان بازسازی این عملیات برپایی نمایشگاه استانی دفاع مقدس نیز از دیگر برنامه‌های شاخص هفته دفاع مقدس است که با پوشش زنده سیمای مرکز خلیج فارس و برخی شبکه‌های تلویزیونی همراه خواهد بود.

وی اضافه کرد: برگزاری محافل عزاداری سیدالشهدا، بازگویی خاطرات رزمندگان هشت سال دفاع مقدس، یادواره شهدا در مناطق مختلف، سرکشی و تکریم خانواده معظم شهدا، برپایی نمایشگاه عکس هفته دفاع مقدس و جنایات آمریکا علیه بشریت، ویزیت رایگان در مناطق محرم، شب شعر دفاع مقدس، تجلیل از خادمان شهدا، نشست‌های بصیرتی در مساجد و پایگاه‌های مقاومت بسیج و حضور فرماندهان هشت سال حماسه و ایثار در مدارس و خاطره‌گویی از دیگر برنامه‌های هفته دفاع مقدس است که با هدف ترویج و حفظ ارزش‌های دفاع مقدس در میناب اجرا می‌شود.

فرمانده منطقه مقاومت بسیج سپاه میناب افزود: نمایشگاه هفته دفاع مقدس شامل فعالیت‌های بسیج رسانه، پیشکسوتان جهاد و شهادت، جنگ نرم، جهاد سازندگی تا بسیج سازندگی، پشتیبانی زنان از جنگ و دفاع مقدس، کودک و دفاع مقدس، پایگاه علمی و خلاقیت، بسیج دانش‌آموزی، جبهه مقاومت و بیداری اسلامی، نیروی دریایی ارتش، پدافند ارتش و نیروی دریایی سپاه است که از 31 شهریورماه به مدت یک هفته همه روزه در محل بستر رودخانه میناب و منطقه بازسازی عملیات بیت‌المقدس پذیرای مردم خوب هرمزگان است.

احمدی‌نیا همچنین با اشاره به نقش رسانه‌ها و نمایندگان افکار عمومی در بازگو کردن و تشریح ارزش‌های انقلاب و دفاع مقدس، گفت:فعالان عرصه خبر نیز می‌بایست برای نهادینه کردن ارزش‌های دفاع مقدس قلم‌فرسایی کنند.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »