نگاهی به این روزهای محدثه / قطع دست و پا و چشم امید به تحقق وعده‌ها

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، در جریان حادثه تلخ تصادف خونین اتوبوس حامل دانش‌آموزان هرمزگانی، 7 دانش‌آموز و یک مربی جان خود را از دست دادند.

در این حادثه 2 دانش‌آموز نیز دچار قطع عضو شده‌اند و البته این بار نخستی نیست که در جریان اردوهای دانش‌آموزی شاهد بروز حوادث و مرگ افراد هستیم.

در دستورالعمل اردوهای دانش‌آموزی تردد وسایل نقلیه حامل دانش‌آموزان در شب با رعایت ضوابط و مقررات راهنمایی و رانندگی و امور ایمنی درج شده بلامانع اعلام شده است و همین مسئله باعث شد تا اتوبوس حامل دانش‌آموزان هرمزگانی ساعت 11 شب به مقصد شیراز حرکت کند و حوالی ساعت 4 صبح در اطراف شهرستان داراب به دلیل خواب‌آلودگی راننده دچار حادثه شده و متاسفانه 7 نفر جان خود را از دست دادند.

هم اکنون حرکت اتوبوس دانش‌آموزان آن هم در ساعت 11 شب به یکی از عجیب‌ترین و اساسی‌ترین مباحث این اردو تبدیل شده است تا جایی که سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش می‌گوید برای شخص بنده نیز این سوال مطرح است که چه ضرورت داشته اتوبوس حامل دانش‌آموزان آن وقت شب حرکت کند و باید دلایل این بی‌تدبیری را بدهند.

اگر چه برخی افراد معتقدند گرمای هوا و شرجی بودن آن منجر شد تا اتوبوس حامل دانش‌ آموزان در ساعت 11 شب حرکت کند اما این موضوع در باور افکار عمومی پذیرفنتی نیست، چرا که اغلب اتوبوس‌ها دارای کولر هستند و هم اکنون این سوال بی‌پاسخ مانده که با چه تدبیری اتوبوس حامل 40 دانش‌آموز  ساعت 11 شب در جاده‌ای که به اذعان نمایندگان مجلس یکی از شلوغ‌ترین جاده‌ها محسوب می‌شود، به حرکت در آمده است.

علاوه بر داغ جان باختن 7 دانش‌آموز در این حادثه یکی از غم‌انگیز ترین مسائل قطع عضو دو دختر نوجوان دانش‌آموز است و حال این سوال مطرح است که چه کسی پاسخگوی این دانش‌آموزان خواهد بود.

محدثه شبرا یکی از دو دانش‌آموزی است که در جریان این حادثه دچار قطع عضو شده و دست و راست و پای چپ خود را از دست داده است و هم اکنون در یکی از بیمارستان‌های شیراز تحت مداواست.

در همین رابطه پدر محدثه شبرا به تسنیم می‌گوید: فرزندم در یک سالگی مادر خود را از دست داد و یکی از آرزوهای او ادامه تحصیل و پزشک شدن بود؛ دخترم هر سال از سوی آموزش و پرورش به اردو می‌رفت و تا به امروز به شهرهای مختلفی همچون مشهد و تهران سفر کرده اما متاسفانه این بار در جریان اردوی شیراز حادثه تلخ تصادف رخ داد که منجر شد دست راست و پای چپ محدثه در همان صحنه تصادف قطع شود.

وی می‌افزاید: محدثه با رضایت ما به این اردو رفت و اگر رضایت نداشتیم قطعاً نمی‌توانست به این سفر برود.

پدر محدثه ادامه می‌دهد: هم اکنون محدثه به لحاظ روحی وضعیت مناسبی ندارد و این نیاز احساس می‌شود که وزارت بهداشت و آموزش و پرورش از مصدومان این حادثه حمایت لازم را داشته باشند. چرا که در غیر این صورت دختران نوجوان دچار آسیب روحی می‌شوند. البته هم اکنون دو روانشناس مشغول مداوای محدثه هستند و امیدواریم که بعد از مرخص شدن او از بیمارستان نیز خدمات روانشناسی ادامه یابد، چرا که این حادثه تا مدت‌ها به عنوان کابوس در ذهن دخترم باقی می‌ماند.

وی بیان می‌کند: مسئولان آموزش و پرورش برای دیدن محدثه به بیمارستان آمده‌اند و وعده‌هایی را نیز داده‌اند به عنوان مثال مدیر آموزش و پرورش هرمزگان به دخترم پیشنهاد داد  که بدون کنکور به دانشگاه برود و البته محدثه سال آینده باید در کنکور شرکت کند. هم چنین مسئولان آموزش و پرورش وعده داده‌اند تا به لحاظ درسی از دانش‌آموزان حمایت کنند و حقوق آنها را از دو ماه بعد به حساب‌شان واریز کنند. البته امیدواریم که این مباحث در حد وعده باقی نماند و وعده‌ها به فراموشی سپرده نشود.

همچنین عمه محدثه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم، عنوان کرد که این دانش‌آموز از یک سالگی مادر خود را از دست داد و هم اکنون با پدر بزرگ و مادر بزرگ خود زندگی می‌کرد و آرزوی او این بود که پدر بزرگ فلجش را درمان کند.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از تسنیم، در حالی که در حادثه تلخ تصادف خونین اتوبوس حامل دانش‌آموزان هرمزگانی،  7 دانش‌آموز جان خود را از دست داده و دو دانش‌آموز نیز دچار قطع عضو شدند که این دانش‌آموزان باید سال‌ها با قطع عضو به زندگی ادامه بدهند؛ حال این سوال مطرح است که مسئولان برای اصلاح روند سفرهای برون استانی دانش‌آموزان و افزایش ایمنی در این رابطه چه برنامه‌ریزی خواهند داشت و آیا یک بار برای همیشه شاهد بسته شدن پرونده سفرهای خونین دانش‌آموزان خواهیم بود؟

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »