شیلات هرمزگان در زمینه صنعت فرآوری آبزیان نیازمند جذب سرمایه‌گذار است

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، سید پرویز محبی صبح امروز در نشست با رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی هرمزگان اظهار داشت: محور فعالیت های شیلات هرمزگان برمبنای اقتصاد مقاومتی است.

وی با بیان اینکه آبزی‌پروری منطبق‌ترین فعالیت صنعتی با محیط زیست است که این امر نشان از اهمیت و به صرفه‌ بودن این صنعت دارد، افزود: ‌زمانی می‌توانیم محیط زیست خوبی داشته باشیم که مردم در رفاه، امنیت و معیشت مطلوب و مناسب قرار داشته باشند.

مدیرکل شیلات هرمزگان در رابطه با افزایش ارزش افزوده در صید گفت: جذب سرمایه‌گذار در زمینه‌های صنعت فرآوری این آبزیان، استفاده بهینه از صید و جلوگیری از هدررفت سرمایه ملی، برنامه‌ریزی برای برداشت اصولی و هدفمند، افزایش درآمد فعالین این بخش، توسعه کارخانجات فرآوری، توسعه اشتغال، توسعه صادرات آبزیان و ارزآوری از مهمترین برنامه های شیلات هرمزگان در این زمینه است.

محبی ادامه داد: فعالان حوزه‌های تولید به ویژه در حوزه آبزیان به دلیل اینکه این حوزه جدید و به روز است به عنوان خط شکن محسوب می‌ شوند.

وی با اشاره به اهمیت این نشست عنوان کرد: تقویت ارتباط بین اداره کل شیلات هرمزگان، سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی هرمزگان و سرمایه گذاران می تواند گامی مهم در سهولت بهره برداری باشد.

محبی با بیان اینکه هر که در راه اعتلای ایران کمک می‌کند به نوعی سرباز و خادم ملت است پس جا دارد که با تمام همت و تلاش گام در راه رفع مشکلات آنها برداریم، افزود: شیلات استان با پیروی از منویات مقام معظم رهبری و فعالیت های دولت تدبیر و امید در سال های اخیر توانسته گام های خوبی را در زمینه معرفی فرصت ها و زمینه های سرمایه گذاری شیلاتی بردارد و همین امر موجب استقبال قابل قبول سرمایه گذاران از زمینه های سرمایه‌گذاری شیلات شده است.

مدیرکل شیلات هرمزگان با بیان اینکه هماهنگی هر چه بیشتر بین دستگاه‌های اجرایی بدون شک گامی اساسی و موثر در تسهیل سرمایه‌گذاری خواهد بود عنوان کرد: رابطه تنگاتنگ این نهاد بدون شک می‌توان در راستای ارتقای سطح اقتصادی منطقه گام‌های بسیار موثری بردارد.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی هرمزگان نیز در ادامه این نشست گفت: خوشبختانه تعامل خوب و سازنده‌ای بین شیلات هرمزگان و نظام مهندسی استان برقرار بوده و همه تلاش ما برای تداوم و تقویت این روابط است.

حمیدرضا نصیری با بیان اینکه در سال های اخیر شاهد رشد چشمگیر فعالیت‌ها و دستاوردهای شیلاتی بوده‌ایم افزود:  سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان، نهادی صنفی تخصصی است که رسالت سازماندهی دانش‌آموختگان کشاورزی و منابع طبیعی را به منظور استفاده حداکثری و صحیح از علوم و فنون مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در فعالیت‌های کشاورزی بر عهده دارد.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »