به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری فارس، حجت الاسلام والمسلمین سید علی قاضی عسکر که پس از اقامت 2 هفتهای در مدینه منوره امشب پس از محرم شدن در مسجد شجره عازم مکه مکرمه میشود، تصریح کرد: کارگزاران حج تا اعزام آخرین کاروان زائران ایرانی در مدینه باقی بمانند و خدمات رسانی در بخشهای مختلف همچون گذشته انجام شود.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت گفت: علی رغم همه جوسازیها، تاکنون شرایط نسبتا خوب و مطلوب بوده و زائران ایرانی به راحتی سرگرم عبادت و زیارت در 2 شهر مدینه منوره و مکه مکرمه هستند.
حجت الاسلام والمسلمین قاضی عسکر با اشاره به اینکه زائران ایرانی در سلامتی و آرامش به سر میبرند، ابراز امیدواری کرد با وجود گرمی هوا با تدابیر اندیشیده شده ایام تشریق نیز به خوبی بگذرد و حاجیان ایرانی به سلامت به کشور بازگردند.

در این جلسه معاونین فرهنگی، اجتماعی، توسعه مدیریت و منابع نیروی انسانی و مدیریت بازرسی از تمهیدات پیش بینی شده برای ارائه خدمات به کاروانهای ایرانی که تا سی ام مرداد ماه وارد مدینه خواهند شد، گزارش دادند و نماینده ولی فقیه تصریح کرد: نیروهای با تجربه در هر حوزه دقیقا مسایل را رصد کرده و به موقع در حل مشکلات احتمالی اقدام لازم را به عمل آورند.
وی تاکید کرد: خدمات رسانی به زائران باید با جدیت ادامه یابد و تلاش شود که افتی در کارها ایجاد نشود.
اخبار هرمزگان و منتخب اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان اخبار هرمزگان، گزیده اخبار ایران و جهان و تحولات منطقه را در پایگاه خبری هرمزبان دنبال کنید














