علی اصغر دهقانی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: از این تعداد یکهزار و 620 نفر زائر و 50 نفر عوامل اجرایی و پشتیبانی هستند.
وی ادامه داد: تمامی اقدام های اولیه و زمینه های لازم از جمله واکسن، آموزش مناسک حج و کلاس های توجیهی برای این تعداد زائر انجام شده و محل اسکان آن ها هم در مکه و مدینه فراهم است.
جانشین مدیر کل حج و زیارت هرمزگان اظهارکرد: کاروان ها در تاریخ هشتم تا دهم مردادماه سالجاری از این استان به حج تمتع اعزام می شوند و پنج روز در مدینه و 27 روز در مکه اقامت دارند.
دهقانی گفت: پرواز برگشت حاجیان هرمزگانی هم بعد از 32 روز اقامت از 13 تا 15 شهریورماه سالجاری انجام می شود.
وی یاد آور شد: افرادی که در سال 1385 اقدام به نام نویسی برای حج تمتع کرده اند، امسال به سرزمین وحی مشرف می شوند.
در سال 94، در فاجعه رمی جمرات در منا همزمان با عید قربان سال گذشته، 464 زائر ایرانی شهید شدند.
در مجموع 645 نفر حاجی ( 642 زائر ، سه مدیر و معاون کاروان) از استان هرمزگان در قالب 6 کاروان به خانه خدا اعزام شدند که همه آنها در صحت و سلامت به استان بازگشتند.
طبق توافق به عمل آمده میان سازمان حج و زیارت جمهوری اسلامی ایران و کشور عربستان، امسال حدود 86 هزار زائر ایرانی به تدریج از دهه نخست مردادماه عازم حج تمتع خواهند شد.
7195/6048
خبرنگار: رقیه غلامی زاده **انتشار دهنده: خلیل تنیده

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد
هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشاندهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمانهای تخصصی است.
اخبار هرمزگان و منتخب اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان اخبار هرمزگان، گزیده اخبار ایران و جهان و تحولات منطقه را در پایگاه خبری هرمزبان دنبال کنید













