رقابت حدود ۴۷۰ تیم دانشجویی در مسابقات ملی مناظره

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از خبرگزاری مهر به نقل از سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، مرحله استانی ششمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در ۲۸ استان و ۹ دانشگاه در شهر تهران در سطح دانشگاه های کشور از اسفندماه سال ۹۵ تاکنون در حال برگزاری است.

مرحله استانی مسابقات مناظره در دانشگاه های مختلف استان های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، اصفهان، البرز، ایلام، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، زنجان، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، قزوین، قم، کردستان، کرمان، کرمانشاه، کهگلویه و بویراحمد، گیلان، گلستان، لرستان، یزد، مازندران، مرکزی، هرمزگان، همدان و همچنین مرحله دانشگاهی مسابقات در دانشگاه های الزهرا (س)، تربیت مدرس، تهران، خواجه نصیر، علامه طباطبایی، علم و صنعت، علوم پزشکی شهید بهشتی، و صنعتی شریف و امام صادق (ع) در استان تهران برگزار می شود.

استان های چهار محال بختیاری، هرمزگان، یزد، لرستان، زنجان، قزوین، کرمان، مرکزی، ایلام، بیشترین سهم حضور گروه های دانشجویی را تا این لحظه در مسابقات داشته اند.

استان های چهارمحال و بختیاری با ۴۶ تیم، هرمزگان با ۴۰ تیم، یزد با ۳۲ تیم، لرستان با ۲۶ تیم، زنجان با ۲۴ تیم، مرکزی با ۲۲ تیم؛ قزوین با ۲۰ تیم، کرمان با ۲۰ تیم، ایلام با ۱۸ تیم، دانشگاه تهران با ۱۶ تیم، آذربایجان غربی با ۱۶ تیم، البرز با ۱۴ تیم، خراسان رضوی با ۱۲ تیم، خراسان شمالی با ۱۲ تیم، امام صادق با ۱۲ تیم، کرمانشاه با ۱۱ تیم، علامه طباطبایی با ۱۰ تیم، آذربایجان شرقی با ۸  تیم، اصفهان با ۸ تیم،   خراسان جنوبی با ۶ تیم، قم با ۸ تیم، کهکلویه و بویراحمد با ۱۰ تیم، گیلان با ۸ تیم، دانشگاه خواجه نصیر با ۸ تیم، علم و صنعت با ۸ تیم، الزهرا با چهار تیم، همدان با ۶ تیم و سیستان و بلوچستان با ۹ تیم در این مسابقات ظاهر شدند. مابقی استان ها و دانشگا ه‌ها نیز در حال تکمیل ثبت نام تیم های دانشجویی هستند.

مسابقات تاکنون با حضور  ۴۶۵  تیم دانشجویی برگزار شده، در ادامه مسیر، ۵ استان و دو دانشگاه در استان تهران نیز مسابقات خود را تا پایان تابستان برای شناسایی  ۴۸ تیم راه یافته به به مرحله منطقه ای ششمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران اجرا خواهند کرد.

در این دوره استان های خوزستان، سمنان، قم، کرمانشاه، گلستان، و دانشگاه های شریف  برای اولین به جریان برگزاری مسابقات استانی و دانشگاهی پیوسته اند. از استان ها و دانشگاه هایی که تا پایان تابستان باید مسابقات خود را اجرا کنند، می توان به استان های سمنان، گلستان، مازندران، کردستان، صنعتی شریف، علوم پزشکی شهید بهشتی و تربیت مدرس  اشاره کرد.

مرحله منطقه ای مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران، اواخر مهرماه  و اوایل آبان ماه سال جاری در ۴ منطقه  برگزار خواهد شد.

بستر درج آگهی تُوار

درباره هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *