رشد قارچ گونه بندرعباس عامل وضعیت بحرانی میناب

 به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از ایسنا محمد درویش در نخستین روز از برگزاری پنجمین جشنواره شکرگزاری انبه و یاسمین گل میناب در جمع فعالان عرصه محیط‌زیست، گفت: تا جایی که در توان داشته‌ام صدای مظلومیت میناب را به مرکزنشینان رسانده‌ام. بسیاری از مردم با درد و رنجی که در طول چند سال اخیر مردم میناب با آن روبرو بوده‌اند آشنا نبوده‌اند و وقتی‌که آن را برای مرکزنشینان مطرح می‌کنم ،شگفت‌زده می‌شوند.

درویش میناب را یکی از نخلستان‌های بزرگ دنیا نام برد و تصریح کرد: میناب درگذشته بعد از بصره دومین نخلستان بزرگ جهان بود اما امروزه چیزی از نخلستان‌ها باقی نمانده است.

وی با ابراز تأسف از وضعیت ایجادشده برای میناب گفت: وضعیت نخلستان‌های میناب برای مرکبات ازجمله لیموترش نیز تکرار شده است بنابراین باید تلاش کنیم ضمن تحلیل این معضل، روند کاهنده مرکبات را در میناب مهار کنیم.

درویش، میناب را یکی از قربانیان نگاه به توسعه کلان‌شهرها دانست و افزود: رشد قارچ گونه بندرعباس  یکی از عوامل ایجاد وضعیت بحرانی در میناب شده است.

وی این امر را در تضاد با آرمان‌های انقلاب اسلامی دانست و اظهار کرد: تمرکز برای گسترش کلان‌شهرها نه تنها موجب متروکه شدن روستاها و شهرهای اطراف می‌شود بلکه ضررهایی را نیز برای کلان‌شهرها در پی دارد.

مدیرکل دفتر آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط‌ زیست کشوردر ادامه گفت: با احداث سد استقلال روی رود میناب و انجام طرح‌های انتقال آب از این دشت، متأسفانه بحران جدی ایجاد شده که منجر به تنش‌های اجتماعی و افزایش مخاطرات زیستی در این منطقه مهم کشور شده است.

وی با اشاره به هفته گردشگری در میناب تصریح کرد: در حالی که برخی استان‌ها در نیمه دوم سال با کمبود گردشگر مواجه هستند،میناب می‌تواند با ایجاد زیرساخت‌های لازم، این خلأ را پر کند و با این کار می‌توان میناب را نه‌تنها به ایران بلکه به دنیا معرفی کرد.

درویش، به لزوم ایجاد مدارس طبیعت در میناب اشاره کرد و گفت: ۴۹ مدرسه طبیعت طی سال‌های اخیر در ۱۸ استان کشور راه‌اندازی شده است که امیدواریم میناب با انجام این کار الگوی استان هرمزگان در این زمینه شود.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از ایسنا، نشان افتخاری شهروند مینابی به‌پاس زحمات محمد درویش در زمینه زیست‌محیطی در اولین روز از برگزاری پنجمین جشنواره شکرگزاری انبه و یاسمین گل به وی اعطا شد.
انتهای پیام

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

هشدار درباره وضعیت یادگار قاجاری هرمزگان؛ بخشی از قلعه کردر در میناب فروریخت

هرمزبان –

در پی وعده تعیین حریم و آغاز مرمت قلعه تاریخی کردر در میناب، ریزش بخشی از این سازه نگرانی‌هایی را به همراه داشته است. این وضعیت، امیدها برای حفظ این بنای تاریخی را تحت تأثیر قرار داده است.

ادامه خبر »

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه در برنطین

هرمزبان –

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه(س) در بخش برنطین برگزار شد. این کاروان به منظور زیارت و تقویت روحیه معنوی شرکت‌کنندگان تشکیل شده است. حضور در این سفر معنوی فرصتی برای ارتباط نزدیک‌تر با فرهنگ و معارف اسلامی فراهم می‌آورد.

ادامه خبر »

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »