آتش به اختیار به معنای هرج و مرج نیست

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرنگار ایسنا ، حجت الاسلام و المسلمین مجتبی میردامادی در خطبه های عبادی سیاسی نماز جمعه اصفهان با اشاره به دیدار مقام معظم رهبری با اقشار مختلف مردم در ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: رهبری دهه 60 را دهه مظلوم مهم و حساس دانستند و از آن به عنوان دهه آزمون ها و پیروزی های بزرگ یاد کردند و تاکید کردند که در این دهه نباید جای جلاد و شهید عوض شود.

وی به بحث استقلال و سند 2030 اشاره کرد و افزود: کسانی در خصوص سخنان من در دو نماز جمعه قبلی مبنی بر سند 2030 واکنش نشان داده و من را دروغگو فرض کردند این در حالی است که من می گویم رهبری چیزی را بدون حساب نمی گویند این به اصطلاح دروغ دو هفته پیش ما در شورای انقلاب فرهنگی رفت و با رای شورای عالی انقلاب فرهنگی منحل شد.

امام جمعه موقت اصفهان با اشاره به برخی سخنان مقامات اسرائیلی مبنی بر داشتن هواپیمای رادار گریز و حمله به ایران، گفت: مقامات دفاعی ما نیز اعلام کردند رادارهای ما حتی نفس کشیدن خلبانان اسرائیلی را هم حس می کنند. بحث ما این است که با گرگ نباید سازش کرد بلکه باید دندان های آن را کشید.

میردامادی به یکی از فتواهای مفتی های وهابی که گفته بود تا زمانی که عربستان از قطر راضی نباشد روزه قطری ها درست نیست واکنش نشان داد و افزود: چه کسانی حرمین شریفین را اداره می کنند پول های مسلمانان را می گیرند و چه می کنند. به جای اینکه این پول ها صرف مسلمانان فلسطین شود که بیش از 36 سال است با اسرائیل می جنگند صرف حمله به یمن می شود، پس این رژیم سفاک و خائن است.

وی تصریح کرد: ما از مرگ و شهادت نمی ترسیم ما در برابر عوامل شما ایستاده ایم و تا نابودی مزدوران شما از پای نمی نشینیم.

امام جمعه موقت اصفهان با اشاره به اینکه قرآن رمز های موفقیت و پیروزی را به ما نشان داده است، افزود: دشمنان اسلام را دوست خود حساب نکنید آنها از ظلم به شما ذره ای کوتاه نمی آیند در دوستی آنها بغض وجود دارد. هر روز تحریم، هر روز تهدید و هر روز جنایت، شاید آنها به ما بگویند ایران را دوست داریم، اما در توطئه های شبانه و روزانه  علیه ما حضور دارند.

میردامادی تاکید کرد: آنها می گویند چرا موشک دارید، چرا سپاه دارید، چرا نیروهای نظامی و انتظامی جان بر کف دارید. آنها باید بدانند که خدا حافظِ این مملکت است. باید از نیروهای انتظامی و نیروهای ارتش قهرمان و بسیج جان بر کف برای امنیت و آرامش کشور تشکر کنم.

وی با اشاره به منتخبان شوراهای شهر گفت: رای مردم به رهبری و نظام بوده است پس پیروز این انتخابات رهبری بوده است. نکند حزب بازی و جناح بازی باعث شود جوان ها و افراد شایسته کنارگذاشته شوند. نکند افراد را به خاطر نبودن در جناح شما به کار نگیرید و افرد ناشایست را جایگزین کنید.

امام جمعه موقت اصفهان به موضوع آتش به اختیار ورود کرد و گفت: مقام معظم رهبری فرمودند آنگاه که ارتباط با فرماندهان قطع شد شما افسران جنگ نرم آتش به اختیار هستید، رهبر عزیز فرمودند آتش به اختیار ولی ما پیرو علی (ع) هستیم. چرا در شبکه های مجازی یک چیزهای ناروایی می نویسید از خدا بترسید، اگر رهبری فرمودند آتش به اختیار مخاطبشان دانشگاه ها بودند، تشکل ها و بسیج دانشجویی بودند و گفتند با نصیحت و موعظه در برابر اشتباهات بایستید.

میردامادی تاکید کرد: آتش به اختیار به معنای هرج و مرج نیست بلکه موضوع تشکل های دانشجویی و بسیج دانشجویی است.

انتهای پیام

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »