به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از یکشنبه شب ایرنا، حجت الاسلام رضا جوکار در آیین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) در مسجد النبی(ص) قشم گفت: 28 سال پس از رحلت امام برگزاری چنین آیین هایی نشان از جایگاه امام (ره) در قلب ها دارد و با وجود اینکه بسیاری از اقشار وی را ندیدند اما به او افتخار می کنند و باید شخصیت های دارای مسوولیت، راه و وصیت امام را بازخوانی کنند.
وی افزود: امام راحل اهل ایمان و عمل صالح بود که بفرموده خداوند در قرآن کریم، رسیدن به چنین جایگاهی موجب محبوبیت افراد در قلب ها می شود اما ایمان به خدا تنها به زبان نیست و ایشان با تمام وجود خدا را درک کرد و در راه تبلیغ دین جز پروردگار از کسی خشیت نداشت.
امام جمعه قشم بیان کرد: حضرت امام در کنار ایستادگی بر اعتقاد، ایمان به هدف و ثبات قدم در هر شرایطی ایجاد تمدن و زندگی اسلامی را دنبال می کرد و امروز باید دید مسوولان تا چه میزان این هدف امام (ره) را دنبال می کنند.
او اضافه کرد: امام خمینی (ره) نسبت به کتاب های درسی و تغییر مصداق های طاغوتی حساس بود و از این شورای عالی انقلاب فرهنگی را شکل داد تا آموزش و پرورش و آموزش عالی و سند زندگی بر مبنای اسلام داشته باشیم.
جوکار عنوان کرد: امام راحل تجلی ثبات قدم پیامبر اسلام (ص) بود و هیچ کس نتوانست ایشان را از راه خود برگرداند و امروز راه مقام معظم رهبری به عنوان رهبری شجاع، حکیم و سیاستمدار همان راه امام خمینی می باشد که دنیا به سیاستمداری او اعتراف کرده است.
وی ادامه داد: راه امام (ره) راه مبارزه با مستکبران، دفاع از مظلومان و خدمت به محرومان بود و بر خلاف عده ای که از مواضع خود بازگشتند، امام راحل به حرف خود ایمان داشت همچنان که فرمود شاه باید برود و حرف خود را تغییر نداد.
امام جمعه قشم در ادامه گفت: امام خمینی (ره) تا آخرین روز شعار ‘آمریکا شیطان بزرگ است’ را تغییر نداد و تاکید کرد کسانی که می خواهند این شعار را حذف کنند، آخوند آمریکایی هستند و راجع به رژیم غاصب صهیونیستی نیز فرمود باید از صحنه روزگار محو شود که به حول قوه الهی این مهم اتفاق خواهد افتاد.
او افزود: امام راحل برخی حاکمان منطقه ای را در وصیت نامه خویش بدتر از ایالات متحده و رژیم غاصب صهیونیستی و خطر آنها را بیش از این نظام ها عنوان کرد و امروز پس از گذشت 28 سال از ارتحال وی همان حرف ها و موضع ها توسط رهبر معظم انقلاب تکرار می شود.
حجت الاسلام جوکار بیان کرد: امام همچون سایر اولیای الهی متعلق به همه ملت ایران، همه نسل ها، بشریت، مردم ستم دیده و مظلوم جهان است که با ظهور امام (ره) امیدوار شدند و هیچ شخص، گروه، جناح و حزبی نمی تواند امام خمینی (ره) را محدود کند.
وی تصریح کرد: برخلاف این مسیر برخی کشورهای منطقه با اسلام آمریکایی که امروز بلای جان امت اسلام شده و هر روز در نقطه ای قتل، خونریزی و غارت می کنند، منابع و ثروت امت اسلام را برای جلب رضایت مستکبران بخشش می کنند و با خرید اسلحه از آنها مسلمانان را می کشند.
امام جمعه قشم گفت: امام (ره) نسبت به امت اسلام حساس و غیرتمند بود و از این رو آخرین جمعه ماه مبارک رمضان را به عنوان روز قدس انتخاب کرد و مساله قدس و فلسطین را مساله نخست امت اسلام نامید امروز رهبر عظمای ولایت با همان غیرت، حساسیت و دغدغه این مسایل را دنبال می کنند.
او اضافه کرد: امام راحل محبوبیتی جهانی و جاودانی دارد و علت آن ایمان، عدم سازش کاری، ایستادگی مقابل پذیرش فرهنگ بیگانه و تحمل بیگانگان بود؛ ایشان همه هم و غم خود را در راه مردمش مطابق رضای الهی قرار داد و برای گذر از آسیب ها و تسلط دشمنان باید آن امام را بیشتر بشناسیم و پشتیبان ولایت فقیه باشیم.
انتشاردهنده: محمد ملاحمزه زاده
8123

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس
هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامههای ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
اخبار هرمزگان و منتخب اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان اخبار هرمزگان، گزیده اخبار ایران و جهان و تحولات منطقه را در پایگاه خبری هرمزبان دنبال کنید













