نماینده ولی فقیه در لرستان: ایران، آمریکا را به ذلت و ننگ ابدی کشانده است

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرنگار ایرنا آیت الله سید احمد میرعمادی در آیین عبادی سیاسی نماز جمعه خرم آباد در مصلی الغدیر این شهر افزود: آل سعود 50 رئیس کشور را با تطمیع و تهدید و مقابله با حق جمع کرد ولی با مخالفت قطر این ائتلاف شکست خورد.
وی با اشاره به سفر ترامپ به عربستان گفت: این کشورها طمع به دلارهای نفتی عربستان کرده بودند و ترامپ آل سعود را دوشید و رفت.
امام جمعه خرم آباد افزود: آل سعود تصور می کرد با بزرگترین قرارداد تسلیحاتی می تواند در منطقه عرض اندام کند و در برابر ایران اسلامی قرار بگیرد اما همه دنیا متوجه شدند که ایران کشوری قدرتمند در جهان است.
وی تاکید کرد: عربستان و سردمداران کشورهای خلیج فارس راه به جایی نمی برند چراکه خدای متعال حامی این ملت است و توطئه غربی و عربی در برابر اراده الهی و اراده قوی ملت ایران شکست خورد و باعث ننگ عربستان شد.
نماینده ولی فقیه در لرستان افزود: آل سعود دست به دامن هر کسی شده است اما باید حمایت بی نتیجه خود از صدام در دوران هشت سال جنگ تحمیلی را به خاطر بیاورد.

** مهمترین نیاز امروز جامعه ما بصیرت سیاسی است.
وی مهمترین نیاز امروز جامعه را بصیرت سیاسی دانست و اظهار کرد: تشخیص راه درست از نادرست و دوست از دشمن نیازمند تقوا و بصیرت سیاسی است.
امام جمعه خرم آباد با اشاره به 14 خرداد سالروز ارتحال بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی افزود: مهمترین میراث امام راحل نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است لذا حفظ این میراث مهمترین وظیفه ما است.
وی گفت: 28 سال از ارتحال حضرت امام می گذرد و همچنان شجره طیبه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مقتدر و کارآمد نقش آفرینی می کند.
نماینده ولی فقیه در لرستان افزود: با ایمان، اتحاد و استقامت مردم و رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری این میراث امام راحل حفاظت شده و راه و آرمان ایشان زنده است.
وی ادامه داد: ملت ایران همچنان سایه امام (ره) را برسر خود احساس می کند و امام راحل همچون خورشید تابناکی که 28 سال عناد رهبری جامعه را برعهده گرفته است.
به گفته آیت الله میرعمادی، مقام معظم رهبری در این سالها کشور را از بحران های متعدد نجات داده است و رهبری حکیمانه رهبر فرزانه سبب شد مردم ایران اسلامی منسجم و یکپارچه کنارهم در جهت پیشرفت این نظام تلاش کنند.
وی بیان کرد: نتیجه قیام 15 خرداد که نیم قرن از آن گذشته استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی و تشکیل نظام مقدسی با امنیت و اقتدار شده است.
امام جمعه خرم آباد با بیان اینکه امروز همه ما مدیون امام راحل هستیم، گفت: امسال به دلیل ماه مبارک رمضان برای رفتن به مرقد امام برنامه ای نیست اما مراسم باشکوه سالگرد ارتحال امام در مصلا برگزار می شود.

** نظر شورای نگهبان فصل الخطاب است
نماینده ولی فقیه در لرستان در فرازی دیگر از خطبه های این هفته نماز جمعه خرم آباد به تایید انتخابات ریاست جمهوری از سوی شورای نگهبان اشاره کرد و گفت:نظر شورای نگهبان فصل الخطاب بوده و آقای روحانی چهار سال دیگر رئیس جمهور ایران اسلامی است.
وی بیان کرد: همه باید نظر شورای نگهبان را محترم بشمارند و مردم انتظار دارند دولت جدید به وعده ها عمل کند.
آیت الله میرعمادی افزود: توجه به فقرا و نیازمندان، پیشرفت جامعه و اقتصاد مقاومتی باید دنبال و بر توانمندی ها و ظرفیت های داخلی تکیه شود.
وی بیان کرد: امروز جامعه نیازمند دولتمردان قوی، ساده زیست، پیرو ولایت و رهبری است.
امام جمعه خرم آباد تاکید کرد که سیاست های اقتصاد مقاومتی و رهنمودهای مقام معظم رهبری باید سرلوحه امور باشد.
وی اظهار کرد: همچنان که تنفیذ حکم ریاست جمهوری از سوی رهبری سبب مشروعیت می شود به طور قطع رهنمودهای مقام معظم رهبری واجب است.
7274/3022
خبرنگار: مریم نریمانی ** انتشاردهنده: احسان کردی

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »

فرمانداری‌های قشم و سیریک: ادعای اصابت پرتابه به قایق‌های صیادی نادرست است

هرمزبان –
گروهی از صیادان سیریک اعلام کردند که دو فروند قایق صیادی در آب‌های نزدیک جزیره لارک مورد اصابت پرتابه قرار گرفته‌اند. با این حال، فرمانداری‌های سیریک و قشم هنوز این خبر را تأیید نکرده‌اند.

ادامه خبر »

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »