ماموستا براتی: رکود و بیکاری نتیجه بی‌توجهی دولت به اقتصاد مقاومتی است

ماموستا محمد براتی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه رکود و بیکاری در جامعه را نتیجه کم‌توجهی دولت به سیاست‌های اقتصاد مقاومتی مد نظر مقام معظم رهبری دانست و اظهار داشت: اگر هم دولت ادعا دارد که در زمینه اقتصاد مقاومتی کار کرده این عملکردها در واقع در بین مردم محسوس و ملموس نیست و امید داریم دولت آینده به فرمایشات مقام معظم رهبری در این رابطه عمل کند.

امام جمعه ازگله با بیان اینکه در صورت تحقق و عملیاتی شدن اقتصاد مقاومتی ملت ایران الگویی برای جهان اسلام خواهد بود گفت: رونق تولید ملی و اشتغالزایی در جامعه تنها با مدیریت صحیح اجرایی دولت امکان‌پذیر است.

براتی با اشاره به اینکه البته در راستای اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی اقدامات اندکی تاکنون انجام شده است عنوان کرد: اما متأسفانه به دلیل عدم مدیریت صحیح دولت در این رابطه مشکلات فراوانی وجود دارد و به فرموده مقام معظم رهبری تنها مدیر دلسوز و جهادی توان عملیاتی کردن سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را در کشور دارد.

وی یکی از ویژگی‌های اساسی کاندیدای اصلح را رسیدگی به امور اقتصادی و معیشتی مردم دانست و افزود: کاندیدای اصلح باید متعهد و ملزم به قانون اساسی، مجری عدالت در جامعه، به فکر حل مشکلات بیکاری جوانان، به فکر حل مشکلات اقتصادی فقرا و همراهی و خدمت با محرومان و مستضعفین جامعه را سرلوحه فعالیت‌های خود قرار دهد.

امام جمعه ازگله با اشاره به اینکه نامزد انتخاباتی ریاست جمهوری نباید فرصت طلب و به فکر ثروت اندوزی باشد گفت: نامزدهای انتخاباتی نباید وابسته به اشرافیت‌طلبی باشند و کاندیدایی انقلابی است که مانند شهدا در سنگر خدمت به نظام جمهوری اسلامی ایران و مردم باشد.

وی با بیان اینکه هر یک از ما به عنوان یک ایرانی و مسلمان وظیفه داریم که در پای صندوق‌های رأی حضور پرشکوه داشته باشیم گفت: در این راستا باید به کاندیدای که اصلح است رأی دهیم و به ملاک‌های شایستگی، لیاقت، تخصص و تعهد انقلابی در بین کاندیداها در زمان انتخاب توجه داشته باشیم.

براتی با اشاره به اینکه از همه ملت ایران درخواست داریم که با حضور چشمگیر خود در پای صندوق‌های رأی بیایند و موجب ناامیدی روزافزون دشمنان اسلام را فراهم کنند عنوان کرد: همه ما آگاهانه در روز 29 اردیبهشت با انتخاب فرد اصلح به شکل متحد و یک صدا در پای صندوق‌های رأی حاضر خواهیم شد و مایه افتخار نظام جمهوری اسلامی ایران می‌شویم تا بیش از پیش دشمنان نظام خوار و ذلیل شوند.

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »