می‌خواستند اطلاعات تعلیم و تربیت کشور را به نهادهای بین المللی بدهند/ مدرسه فروشی و قانون گریزی در آموزش و پرورش دولت یازدهم

ابراهیم سحرخیز معاون سابق وزارت آموزش و پرورش در جمع فرهنگیان استان تهران در تشریح شرایط 4 سال گذشته فرهنگیان کشور اظهار داشت: صدمات جبران ناپذیری به جامعه فرهنگیان در این 4 سال وارد شد و علی رغم تأکیدات مقام معظم رهبری در مورد اجرا کردن سند تحول، اجرای آن عقیم ماند.

وی افزود: دولت کنونی با تشکیک در سند تحول و مغشوش و عرشی خواندن آن، این سند مهم را به قفسه کتابخانه ها سپرد.

سحرخیز به اهتمام دولت برای اجرای سند آموزش 2030 اشاره کرد و گفت: سند آموزش 2030 سند دوپهلو و خطرناکی است که اگر هوشیاری مقام معظم رهبری نبود، همه اطلاعات تعلیم و تربیت کشور به نهادهای بین المللی داده می شد.

معاون سابق وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: در این دولت به انتخاب وزیر آموزش و پرورش اهمیتی داده نشد و در انتخاب اول مسئله سوءاستفاده در صندوق ذخیره فرهنگیان پیش آمد و در انتخاب دوم شخصی وزیر شد که آموزش و پرورش دغدغه سوم اوست.

وی اضافه کرد: تشت رسوایی آموزش و پرورش در حال افتادن است و جیب معلمان ادعای آمار 2 برابر شدن حقوق را باور ندارد و میانگین دریافتی قاطبه معلمان از میانگین اعلام شده پایین تر است.

سحرخیز با بیان اینکه دولت یازدهم ادعای چهار میلیونی کردن حقوق معلمان را داشت، گفت: سَر رتبه بندی معلمان را بریدند و رهاورد یک طرح بزرگ برای همسان سازی رتبه معلمان با اساتید دانشگاه، افزایش حقوق 150 تا 300 هزار تومانی بود.

معاون سابق وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: 750 هزار بازنشسته فرهنگی داریم که حقوق بسیار پایینی می گیرند که در شأن کسی که سی سال سابقه زحمت در کسوت معلمی دارد، نیست.

وی مدرسه فروشی را از دیگر اتفاقات نامیمون این دولت خواند و اظهار داشت: 200 هزار دانش آموز به یک باره از مدارس دولتی بیرون شدند و مدارس به موسسین همسو با دولت واگذار شد.

سحرخیر قانون گریزی را از دیگر اتفاقات آموزش و پرورش دراین دوره دانست و تصریح کرد: 4 سال است که دانشگاه مهم فرهنگیان با سرپرست اداره می شود  که خلاف صریح قانون است.

معاون سابق وزارت آموزش و پرورش به شرایط سخت مدارس به دلیل سرانه پایین اشاره کرد و افزود: مدارس در پرداخت قبض آب و برق دست به دامان خانواده ها هستند و ادامه این شرایط به نفع نظام تعلیم و تربیت کشور نیست.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »

فرمانداری‌های قشم و سیریک: ادعای اصابت پرتابه به قایق‌های صیادی نادرست است

هرمزبان –
گروهی از صیادان سیریک اعلام کردند که دو فروند قایق صیادی در آب‌های نزدیک جزیره لارک مورد اصابت پرتابه قرار گرفته‌اند. با این حال، فرمانداری‌های سیریک و قشم هنوز این خبر را تأیید نکرده‌اند.

ادامه خبر »

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »