رسانه‌ها در تحلیل مناظرات به دنبال حقیقت باشند

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از ایسنا، حجت‌الاسلام سید اسماعیل حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه مناظرات اگرچه آسیب‌های اخلاقی می‌تواند داشته باشد، اظهار کرد: کاندیداهایی که رقابت می‌کنند نخبگان هستند و انتظار می‌رود که رعایت کنند.

وی ادامه داد: اینکه مناظرات زنده برگزار شود برای مردم جذابیت دارد و آنها با کاندیداها ارتباط برقرار می‌کنند.

حسینی با اشاره به اینکه شرایط گفتگوی صحیح و جدال احسن که تعبیر قرآنی است صورت گیرد، افزود:  مناظره نیکو و مبتنی بر اخلاق بسیار مثمرثمر خواهد بود و مردم باید بتوانند به یک تشخیص واقعی از آن شخصیت برسند.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های لرستان اضافه کرد: علاوه بر اینکه کاندیداها باید اخلاق را در مناظرات رعایت کنند، رسانه‌ها نیز در انعکاس و تحلیل مناظرات سعی کنند دنبال حقیقت و واقعیات باشند.

وی با اشاره به گمانه زنی رسانه ها درباره برنده مناظرات قبلی یادآورشد: به نظرم برنده مناظره در تحلیل یک تحلیل‌گر سیاسی معلوم نمی‌شود بلکه در بین مردم مشخص می‌شود که کدام ادبیات و منطق را ترجیح می‌دهند. رسانه باید واقعیت‌گرا و دنبال واقعیات باشند نه اینکه با سلیقه خود تحلیل کند.

حسینی با اشاره به برخی‎‌ها که انتقادهایی به رهبر معظم انقلاب داشتند، گفت: ایشان به عنوان پدر، شخصیت دلسوز و امنیت آفرین با درایت و صلابت هستند که امنیت را برای میهن ما به ارمغان آوردند و  فرزانگی و تشخیص ایشان برای همگان روشن است.

وی اضافه کرد: گاهی برخی طرفداران کاندیداها می‌گویند رهبری نظرش با فلانی است در حالیکه مقام معظم رهبری می‎فرمایند حتی فرزندان من نمی‌دانند که رای‎ من چه کسی است و کاملاً این موضوع مخفی است.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های لرستان گفت: شش نفری را که شورای نگهبان برای انتخابات ریاست جمهوری تایید کرده است صالح هستند.

انتهای پیام

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »

تخصیص بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به منظور توسعه استان هرمزگان

هرمزبان – مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان اعلام کرد که در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال جاری، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال از عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و امور عشایر استان واریز شده است.

ادامه خبر »

آماده‌سازی سیستم آبرسانی برای ۲ شهر و ۳۸ روستای غرب هرمزگان به پایان رسید

هرمزبان –

پروژه آبرسانی به شهرهای رویدر و کهورستان در بندرخمیر و ۳۸ روستای تابعه در غرب هرمزگان با تخصیص اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان از محل بودجه توازن نمایندگی مجلس به مرحله نهایی اجرا رسیده و به زودی افتتاح رسمی خواهد شد.

ادامه خبر »