حال و هوای دهمین دوره مسابقات قرآن فرهنگیان خراسان رضوی

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، مسیری نه‌چندان طولانی را طی کردم. 23، 24، … و بالاخره با گذشتن از تعداد زیادی پله به سالن اجتماعات دبیرستان فاتح مشهد رسیدم. با خود اندیشیدم متسابقانی که در میان آ‌نها افراد میانسال و مسن هم حضور دارند چگونه از این پله‌ها بالا آمدند. نفس زنان وارد سالنی شدم که قرار بود فینال دهمین دوره مسابقات قرآن فرهنگیان استان خراسان رضوی در آن برگزار شود.
وقتی وارد سالن شدم استاد محمدجواد پناهی و مرتضی سادات‌فاطمی که داوری مسابقات را برعهده داشتند مشغول گفت‌وگو بودند و با لبخند و در کمال تواضع به حضار خوش‌آمد گویی می‌کردند. بر روی صندلی نشستم و منتظر آغاز مرحله فینال شدم.
 نسیم خنکی فضا سالن را فراگرفته بود؛ دیگر خبری از گرمای بیرون سالن نبود. متسابقان در داخل و بیرون سالن گرد هم جمع شده‌ بودند و به دور از هرگونه اضطراب برای مسابقات، گرم گفت‌وگو با یکدیگر بودند. فضا سالن کم‌کم در حال تکمیل شدن بود.
 با قرار گرفتن استاد حمید شاکرنژاد و محمدجواد رجایی در جایگاه فینال مسابقات آغاز شد. قرعه اول با دستان لرزان استاد مرتضی سادات‌فاطمی که هنوزم با وجود کهولت سن دغدغه قرآن و جامعه قرآنی را دارد، برداشته‌ شد.
حال و هوای دهمین دوره مسابقات قرآن فرهنگیان خراسان رضوی
 قرعه اول به نام حمیدرضا ناظمی درآمد. قاری که با وجود سن نسبتا بالا، اما شور و اشتیاق جوانی را داشت که تازه پا در عرصه تلاش و رقابت گذاشته‌ است. وقتی از انگیزه‌اش برای شرکت در این مسابقات پرسیدم، گفت: به نظر من قرائت قرآن باعث می شود که آدمی به ارتقا سطح فکری در همه عرصه‌ها برسد. من به طور کامل از دوران کودکی که  در عرصه های قرآنی فعالیت داشتم، توانستم تاثیر این آیات الهی را در زندگی خود حس کنم.
این قاری متسابق یک خواهش از مسئولان قرآنی کرد آن هم این بود که از مسابقات قرآن به ویژه مسابقات قرآن شهرستان پشتیبانی و توجه بیشتری شود.
لبخند داوران؛ پرورش‌دهنده نهال عشق به قرآن
شرکت کنندگان یکی پس از دیگری به تلاوت کلام الله مجید می‌پرداختند. لبخندهای داوران قرآن در حین برگزاری مسابقات به شرکت‌کنندگان و حاضران انرژی مثبت زائدالوصفی انتقال می‌داد. این اساتید با لبخندشان نهال عشق به قرآن را در سینه یکایک متسابقان پربارتر می‌کردند.
تلاوت 12 منتخب مرحله مقدماتی مسابقات به اتمام رسید و حاضران هم مشغول سلفی گرفتن با استاد محمدجواد پناهی، حمید شاکرنژاد و دیگر اساتید که همگی اسوه اخلاق و تواضع هستند، بودند و این شخصیت‌های گران‌مایه با روی گشاده با تک‌تک متقاضیان عکس یادگاری می‌گرفتند.
اختتامیه دهمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز فرهنگیان
زمزمه‌ها از هر سمت و سو به گوش می‌رسید. هریک از حاضران یک قاری را برگزیده می‌خواند. جوانانی که مشغول صرف چای در بیرون سالن بودند هم به محض آغاز مراسم اختتامیه به سالن برگشتند و منتظر بودند تا نتایج اعلام شود.
جمعیت حاضران نسبت به مرحله فینال کاهش یافته‌ بود. می‌شنیدم که یکی از حاضران می‌گفت: زمان مسابقات خوب نبود، باید زودتر مسابقات را آغاز می‌کردند تا افراد برای اختتامیه می‌ماندند.
مراسم اختتامیه با تلاوت قرآن توسط مختار دهقان، قاری منتخب مرحله مقدماتی مسابقات قرآن، عترت و نماز فرهنگیان خراسان رضوی آغاز شد. زمزمه‌هایی از هر طرف شنیده می‌شد که گویای این امر بود؛ کسی که به مرحله کشوری راه پیدا کرده مختار دهقان است.
حال و هوای دهمین دوره مسابقات قرآن فرهنگیان خراسان رضوی
معلم قرآن بودن؛ مدالی درخشان بر سینه
بعد از تلاوت قرآن سرود جمهوری اسلامی ایران در فضا طنین‌انداز شد و همه با قیامشان اقتدار ایران و ایرانی را به نمایش گذاشتند. بعد از آن براتعلی منصوریان، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان خراسان رضوی به جایگاه آمد و گفت: ۴۰۰ فرهنگی در دو بخش آوایی و پژوهشی در این مسابقات شرکت کردند. از سال گذشته به مسابقات فرهنگیان مرحله کشوری نیز افزوده‌ شده است و مسابقات به سطح بالاتری ارتقا یافته و باید تلاش کنیم که در این عرصه هم بدرخشیم.
وی ادامه داد: به لطف بارگاه ملکوتی امام هشتم(ع) خراسان رضوی استعدادهای قرآنی  فراوانی در بین دانش آموزان و فرهنگیان دارد. به اندازه ظرفیتی که برای استان ها تعیین می‌شود باید نمایندگانی به مجمع کشوری اعزام کنیم. اما حدود دو سال است که با دقت بیشتر و کم و کیف بهتر مسابقات برگزار می شود.
وی با تبریک هفته معلم به جامعه فرهنگیان و با بیان اینکه سرنوشت جامعه به دست معلمان است، گفت: تا پایان سال باید 92 دارالقرآن احداث کنیم که تا به حال 62 دارالقرآن احداث شده است و ما در این عرصه به حضور معلمان قرآنی بیش از پیش احتیاج داریم.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان خراسان رضوی با بیان اینکه بهترین معلم، معلم قرآن است افزود: این مدال افتخار بر سینه معلمان قرآن است و شما جزء بهترین‌ها هستید. همه معلمان خوب هستند اما معلمان قرآنی جزء خوبترین‌ها هستند.
دیگر زمان اعلام نتایج فرا رسیده بود. سکوتی فضا را پر کرده و در نهایت اسامی این دوره از منتخبان که به مرحله فینال راه یافته بودند اعلام شد که در رشته قرائت آقایان طبق پیش‌بینی حاضران مختار دهقان مقام اول را کسب نمود و لوح تقدیر را از علی‌ مهدوی‌خواه، رئیس اداره قرآن، عترت و نماز اداره‌کل آموزش و پرورش خراسان رضوی، منصوریان و سایر مسئولان حاضر دریافت کرد.
شکی که به یقین رسید
وقتی از حس و حال مختار دهقان پرسیدم با اعتماد به نفس و قاطعانه گفت: تلاوت بقیه فینالیست‌ها را گوش کردم و سنجیدم و به نظرم تلاوتم بی‌عیب و نقص‌تر از آنان است با اینکه مقداری شک داشتم اما باز هم حدس می‌زدم که مقام اول را کسب کنم.
حال و هوای دهمین دوره مسابقات قرآن فرهنگیان خراسان رضوی
وی همچنین در پایان افزود: با علم به اینکه می‌دانم دوستان نهایت تلاش خود را به کار بردند تا مسابقات به بهترین نحو برگزار شود و از همه امکاناتی که وجود داشت نهایت استفاده را بردند اما فضای برگزاری مسابقات می توانست بهتر از این باشد.
یادآور می‌شود، دهمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز فرهنگیان خراسان رضوی ۱۴ اردیبهشت‌ماه طی یک روز با حضور ۴۰۰ نفر از فرهنگیان استان در رشته‌های قرائت بالای ۴۰ سال و زیر ۴۰ سال، حفظ ۱۰ جزء، ترتیل، نهج‌البلاغه و روش تدریس احکام ویژه آقایان و بانوان فرهنگی در مشهد برگزار شد.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »

فرمانداری‌های قشم و سیریک: ادعای اصابت پرتابه به قایق‌های صیادی نادرست است

هرمزبان –
گروهی از صیادان سیریک اعلام کردند که دو فروند قایق صیادی در آب‌های نزدیک جزیره لارک مورد اصابت پرتابه قرار گرفته‌اند. با این حال، فرمانداری‌های سیریک و قشم هنوز این خبر را تأیید نکرده‌اند.

ادامه خبر »

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »