انسان در گریز از هوای نفس همواره نیازمند خلوتی با معبود خود است

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرنگار مهر، آیت الله سید روح الله صدرالساداتی عصر سه شنبه در جشن بزرگ ولادت مولی الموحدین امیر مومنان علی(ع) که با مدیحه سرایی و مولودی خوانی ذاکران اهل بیت(ع) در مسجد جامع جزیره هرمز  برگزار شد، با تبریک میلاد امام علی (ع) گفت: حضرت علی (ع)، شخصیتی تاریخی و بزرگ است؛ اگر انسان به دنبال فردی می گردد که در شجاعت، علم و پیروی از خداوند و پیامبر اکرم (ص)، ثابت قدم باشد، باید به حضرت علی (ع) اشاره شود.

آیت الله صدر الساداتی اظهارداشت: حضرت علی (ع)، رب النوع تمام خوبی هاست؛ در عرصه شجاعت، هماورد او پیدا نمی شود؛ به همه شما توصیه می کنم در کنار قرآن، خطبه ها و حکمت های نهج البلاغه را نیز مطالعه کنند.

نماینده هرمزگان در خبرگان رهبری در بخش دیگری از سخنان  خود با اشاره به نامگذاری مناسبت ولادت امام علی (ع) به نام روز پدر، بیان داشت : پدر، چهره برجسته خانواده بوده و فرزندان از سنین ۲ سالگی به رفتار پدر نگاه می کنند.

صدر الساداتی اظهارداشت: یکی از موضوعاتی که در ذهن هر فرزند می باشد، همانندسازی با پدر است؛ هر فرزند می خواهد از پدر خود در تمامی زمینه ها الگو بگیرد؛ فرزندان همچنین امنیت و آسایش را نیز در سایه پدر دانسته و وی را عامل امنیت خود می دانند.

نماینده هرمزگان در خبرگان رهبری عنوان کرد: شخصیت علی (ع) تنها در حوزه اسلام و مسلمان شناخته شده نیست بلکه در سایر ادیان و مکاتب به شکل مفصل تر و کیفی تر مورد ستایش قرار گرفته و آثار متعددی در حوزه های ادبی، تاریخی، ‌ سیاسی، دینی و اجتماعی راجع به امیر المومنین به رشته تحریر درآمده است.

آیت الله صدر الساداتی  افزود: اگر بخواهیم برای یک شخصیت ممتاز استاندارد سازی داشته باشیم و همه متفکران و بزرگان جهان را مورد ارزیابی قرار دهیم یقیناً شخصیت امیر المومنین بعد از پیامبر عالی ترین نمونه بارز این موضوع خواهد بود.

وی همچنین ضمن برشمردن فضیلت های ماه رجب خصوصا ایام اعتکاف گفت: انسان در گریز از هوای نفس همواره نیازمند خلوتی با معبود خود است تا در آثار صُنع پروردگارش با دیده عبرت بیندیشد.

نماینده هرمزگان در خبرگان رهبری با بیان اینکه اعتکاف یک عبادت اخلاقی، معنوی، عبادی است، گفت: در این ایام انسان بیشترین عبادتی که می تواند انجام دهد خود سازی است، انسان با ترک محرمات می تواند خودش را به خدا نزدیک کند.

آیت الله صدر الساداتی با بیان اینکه اعتکاف هم یک عبادت شخصی است و هم یک عباد جمعی، تصریح کرد: به این معناست که یک فرد در یک مسجد مشغول با خلوت با خدای خودش می شود و همواره به یاد خدای خودش است.

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »