راه‌اندازی «درگاه آموزش مجازی» وزارت آموزش و پرورش

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از گروه آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، اسفندیار چهاربند رئیس مرکز برنامه‌ریزی، منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: در راستای توانمندسازی معلمان، به‌کارگیری علوم روز و استفاده از رسانه‌های نوین آموزشی در فرآیند یادهی ـ یادگیری و ایجاد بسترهای مناسب بانک دانش، در زمینه محتوای آموزشی و تحقق مدارس هوشمند، درگاه آموزش مجازی آموزش و پرورش(EMOOC) راه‌اندازی می‌شود.

چهاربند در این خصوص گفت: مرکز برنامه‌ریزی، منابع انسانی و فناوری اطلاعات با توجه به رسالت اصلی خود در زمینه به کارگیری از فناوری اطلاعات و ارتباطات و برنامه‌ریزی آموزش نیروی انسانی توانمند، بر خود فرض می‌داند با توجه به امکانات تجهیزاتی و نیروی انسانی موجود، بسترسازی مناسب در زمینه ایجاد سامانه نرم افزاری استاندارد، با کمک بخش خصوصی طراحی و با ایجاد یک مدیریت چند سطحی، برنامه ریزی آموزش و توانمندسازی معلمان را انجام دهد.

وی از مهم‌ترین ویژگی سامانه جدید را دسترسی سریع و آسان، عدم محدودیت‌های برگزاری دوره‌ها با عناوین گوناگون، ایجاد گروه‌های مختلف آموزشی و درج محتوای آموزشی توسط فرهنگیان برشمرد و گفت: با برگزاری دوره‌های توانمندسازی در زمینه فناوری‌های طراحی و پیاده سازی (EMOOC) می‌توان ظرفیت بسیار مناسبی در بین معلمان و فرهنگیان کشور ایجاد کرد.

رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش متذکر شد: شناسایی افراد خبره در بین معلمان و برنامه ریزی هدفمند با ارایه تولیدات محتوای آموزش الکترونیکی مناسب در بستر شبکه وزارت آموزش و پرورش(ltms)، وعده شبکه یادگیری آموزش و پرورش در بخش توانمندسازی معلمان محقق خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، چهاربند تصریح کرد: تاکنون محتوای بسیاری به صورت الکترونیکی از سوی معلمان و دانش‌آموزان طراحی و پیاده‌سازی شده است؛ لیکن سازمان یا موسسه‌ای در آموزش و پرورش به جمع‌آوری و یا تشکیل یک بانک دانش، اقدام نکرده است.

وی عنوان کرد: با تعیین و ارائه استاندارهای لازم (EMOOC) می‌تواند به این امر مهم نیز پاسخگو باشد و جایی برای جمع‌آوری، استاندارد سازی و ارائه محتوای مناسب در بستر آن باشد؛ از آنجایی که ممکن است زیر ساخت‌های موجود ارتباطی جوابگوی برخی از اهداف EMOOC از جمله آموزش آنلاین و زنده نباشد و یا در تعداد محدود باشد، محتوا به صورت غیر همزمان نیز در این بستر قابل ارائه است.

رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش افزود: جهت ایجاد انگیزه در بین معلمان، گواهی های ضمن خدمت الکترونیکی به صورت اتوماتیکی براساس نمرات ارزشیابی(حضوری یا غیر حضوری) ثبت می‌شود.

چهاربند ابراز امیدواری کرد که قبل از آغاز سال تحصیلی97-1396 برخی از دوره‌های ضمن خدمت که با هزینه‌های گوناگون برای وزارت آموزش و پرورش و فرهنگیان ایجاد می‌شد، در بستر این سامانه و در سطح کشور اجرا شود.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »