رئیس جمهوری دوم فروردین به هرمزگان سفر می کند

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرنگار مهر، جاسم جادری چهارشنبه شب در سیزدهمین نشست شورای اداری استان هرمزگان با بیان اینکه در سال ۹۵ موفقیت های بسیار خوبی با تلاش کارگزاران نظام و دولت و همکاری بخش ها و اقشار و اصناف مختلف در هرمزگان به دست آمد، عنوان کرد: در این سال توفیقاتی در همه شاخص ها از جمله در عرصه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی داشتیم.

وی ادامه داد: استان هرمزگان در این سال براساس ارزیابی های صورت گرفته طبق شاخص های دوازده گانه اقتصاد مقاومتی توانست رتبه نخست عملکرد اقتصاد مقاومتی در کشور را به دست آورد.

استاندار هرمزگان افزود: این ارزیابی براساس شاخص هایی همانند صادرات غیرنفتی، واگذاری پروژه ها به بخش خصوصی و پرداخت تسهیلات رفع موانع تولید بوده است و طبق ارزیابی های دقیق صورت گرفته و با اعداد و ارقام مشخص هرمزگان توانسته در این عرصه ها موفق باشد اما این به معنای حل همه مشکلات اقتصادی نیست و باید در این عرصه بیشتر کار کنیم.

جادری با بیان اینکه در سال جاری بیش از ۱۲ هزار شغل در هرمزگان ایجاد شد، اظهار داشت: ایجاد اشتغال در هرمزگان نسبت به سال ۹۴ نزدیک به ۱۱ درصد افزایش یافت و نرخ بیکاری در این استان نیز از ۱۱.۴ درصد در سال ۹۱ به ۱۰.۱ درصد در سال ۹۵ کاهش یافته است.

وی گفت: مطالبات فرهنگیان استان هرمزگان از سال ۸۳ تا ۹۴ که معادل ۳۵ میلیارد تومان بود در سال ۹۵ پرداخت شد و تا امروز حقوق کارکنان تمامی دستگاه های اجرایی پرداخت شده است.

نماینده عالی دولت در استان هرمزگان اضافه کرد: میزان درآمد گمرکات هرمزگان در سال جاری بالغ بر ۱۲ هزار میلیارد تومان بوده و میزان صادرات غیرنفتی به نسبت واردات بیشتر بوده است که این به معنای مثبت شدن تراز تجاری است.

جادری با بیان اینکه منتقدین نباید از دایره انصاف خارج شوند، تصریح کرد: انتخابات در پیش است اما رقابت های انتخاباتی نباید به منازعه تبدیل شود و کسانی که در این ایام سخنرانی می کنند، مراقب باشند که مردم را بی اعتماد و ناامید نکنند.

وی خاطرنشان کرد: هرکس باید برنامه خود را ارائه دهد و مردم بر این اساس فرد مورد نظر خود را انتخاب می کنند و همه باید تلاش کنیم و شرایط را برای مشارکت حداکثری مردم در انتخابات فراهم کنیم.

استاندار هرمزگان در ادامه خواستار آمادگی تمامی دستگاه های اجرایی برای ارائه خدمات به مسافران نوروزی شد و بیان داشت: باید با آمادگی کامل و به کارگیری تمامی امکانات به استقبال پذیرایی از گردشگران نوروزی برویم.

جادری با تاکید بر اینکه براساس مصوبه دولت، استانداری مرجع حل اختلاف دستگاه های اجرایی در استان هاست، افزود: در این راستا نباید اقدامی خارج از قائده صورت گیرد.

وی همچنین از سفر دکتر روحانی رئیس جمهوری به استان هرمزگان خبر داد و گفت: رئیس جمهوری روز دوم فروردین ماه سال ۹۶ مهمان مردم هرمزگان خواهد بود و در این سفر تعدادی از پروژه های مهم هرمزگان افتتاح می شود و همچنین دکتر روحانی دیداری با نخبگان استان هرمزگان خواهد داشت.

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »