ارتباط مردم با رهبری فراتر از معادلات سیاسی و جنبه‌های ظاهری است/ مردم و اعتقاد و دلبستگی به ولایت

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، مراسم رونمایی از پوستر و تیزر گرامیداشت بیستمین سالگرد سفر استانی مقام معظم رهبری به خوزستان شامگاه 16 اسفندماه در مسجد حضرت صاحب‌الزمان(عج) اهواز برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید محسن شفیعی امام جماعت مسجد حضرت صاحب‌الزمان(عج) اهواز در این مراسم با اشاره به اینکه در سال 1375 استان خوزستان میزبان رهبر معظم انقلاب اسلامی در زنجیره سفرهای استانی ایشان بود، گفت: این سفر از 18 تا 25 اسفندماه به مدت 8 روز ادامه یافت.

وی گفت: حضرت آقا در این سفر در اهواز و شهرهای خرمشهر، آبادان، دزفول، هویزه و منطقه پتروشیمی ماهشهر حضور یافتند و دیدارهایی با علما، خانواده معظم شهدا، شاعران، نیروهای مسلح و اقشار مختلف مردم داشتند. البته ایشان می‎‌خواستند به ایذه هم تشریف ببرند اما به دلیل شرایط جوی این سفر لغو شد و به دلیل قولی که به مردم ایذه داده بودند بعدا به آنجا تشریف بردند و با این حساب درمجموع سفر ایشان به استان خوزستان 9 روزه بوده است.

شفیعی ادامه داد: طی این سالها آرزو داشتم که کاری انجام شود تا جلوه‌های آن سفر مبارک ماندگار در تاریخ، جلوه‌های پیوند امت و امام، حوادث شیرین آن سفر، استقبال باشکوه و یکپارچه مردم اهواز از فرودگاه تا استادیوم تختی که اولین دیدار مقام معظم رهبری در آنجا بود، ثبت شود؛ اینها پیام‌های روشنی داشتند و دارند.

رئیس دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان ادامه داد: این پیام، پیام وفاداری امت به امام، دلبستگی امواج میلیونی مردم به جایگاه ولایت است. ارتباط مردم با مقام معظم رهبری فراتر از معادلات سیاسی و جنبه‌های ظاهری و تشریفاتی است. اینجا مسئله اعتقاد و دلبستگی به ولایت است. همان دلبستگی که در بسیاری از حوادث پر فراز و نشیب انقلاب اسلامی را از خطر به سلامت جلو برده و از مهلکه به در برده است.

وی ادامه داد: این همان چیزی است که اگر در دوران امام علی(ع) و امام حسن(ع) شکل می‌گرفت، اگر این هوشیاری و معرفت در جامعه معاصر ائمه(ع) بود بسیاری از مشکلات و انحرافات که در اسلام پیش آمد و خسارت بار بود و هنوز هم امت اسلامی برای آن هزینه پرداخت می‌کند، پیش نمی‌آمد.

شفیعی بیان کرد: تداوم انقلاب اسلامی پس از امام راحل به دست باکفایت مقام معظم رهبری رسید؛ دعای مردم برای آنکه خداوند از عمر آنها بکاهد و بر عمر ایشان بیفزاید یک تعارف و شعار نیست بلکه یک اعتقاد است و تا این اعتقاد و ارتباط وجود دارد هیچ خطری نمی‌تواند انقلاب اسلامی را مورد آسیب قرار دهد. دشمن، دشمنی می‌کند اما این ارتباط و اعتقاد دشمنی‌ها را بی‌اثر می‌کند.

امام جماعت مسجد حضرت صاحب‌الزمان(عج) اهواز با بیان اینکه همه پیامهای این سفر معنوی است و همه آثار و خروجی آن به جامعه بازمی‌گردد و موجب خیر و برکت خواهدشد، افزود: به مناسبت گرامیداشت بیستمین سالگرد سفر مقام معظم رهبری 20 اسفندماه مراسمی در این مسجد برگزار خواهد شد. همچنین پوستر و تیزر این مراسم هم آماده شده است.

وی با بیان اینکه مجموعه سخنرانی‌های حضرت آقا در این سفر نکات بسیار مهمی دارد، عنوان کرد: اگر به تاریخ سخنرانی‌ها نگاه نکنیم فکر می‌کنیم که مربوط به اکنون است. در بیشتر سخنرانی‌ها به مسائل درونی کشور، امت اسلامی، اهمیت خدمت به مردم، ضرورت ارتباط مسئولان با آحاد مردم و توجه مسئولان به اقشار مستضعف(که بار انقلاب بر دوش آنها است)، دوری مسئولان از تشریفات و تجملات پرداخته شده است.

شفیعی گفت: در بسیاری از استانهای کشور که مقام معظم رهبری سفر کرده‌اند مجموعه‌های هنرمندانه‌ای از سخنرانی‌های ایشان به بازار عرضه شده است، در این زمینه در خوزستان کم کاری شده است، با وجود اینکه سخنرانی‌های ایشان در استان بسیار بااهمیت است. وزن سخنرانی‌ها و کیفیت مطالب ایشان مهم و قابل توجه است. واضح است که این سفر هم از ناحیه مقام معظم رهبری و هم از سوی مردم علاقه‌مند و ولایت مدار خوزستان سطح بالا بوده است. امیدواریم دستگاه‌های رسمی و مسئولان نهادهای فرهنگی در این زمینه گامی به جلو بردارند و کاری انجام دهند چراکه هیچگاه برای استفاده از معارف موجود در کلمات مقام معظم رهبری دیر نیست و این موضوع می‌تواند در دستور کار آنها قرار گیرد.

وی ادامه داد: امیدواریم در دور دوم سفرهای استانی مقام معظم رهبری، خوزستان در صف مقدم قرار داشته باشد. استانی که به حق به واسطه خون شهدا و دفاع مقدس کربلای ایران نام نهاده شده است؛  سفر ایشان به مناطق عملیاتی در ایام حضور کاروان‌های راهیان نور نشان دهنده قدرشناسی رهبری از جهاد، شهادت، پایداری و ایستادگی است.

شفیعی با اشاره به جمله امام خمینی(ره) مبنی بر «خوزستان دین خود را به اسلام ادا کرد» گفت: مردم خوزستان در دفاع از حرم و حریم اهل‌بیت(ع) هم پبشتاز و پیشگام بوده‌اند و امیدواریم این افتخار با سربلندی در کارنامه مردم ما بماند.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »