اولویت دانشگاه فرهنگیان توسعه آموزش‌های الکترونیک است

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، محمود مهرمحمدی سرپرست دانشگاه فرهنگیان امروز در نخستین جشنواره حمایت از مبتکران، معلمان و دانشجویان که در این دانشگاه برگزار شد با اشاره به راهبرد دانشگاه فرهنگیان در عرصه آموزش اظهار داشت: از اولویت‌های دانشگاه فرهنگیان، توسعه آموزش‌های الکترونیک خواهد بود زیرا از یادگیری مبتنی بر الکترونیک به وسیله فناوری می‌توان استفاده کرد.

وی افزود: باید کاری کنیم تا معلمان بتوانند به نیکویی از ظرفیت‌های فناوری استفاده و از آن در حوزه آموزش بهره‌برداری حداکثری داشته باشند.

مهرمحمدی با اشاره به تحولی که در آموزش و پرورش با کمک معلمان رخ خواهد داد، خاطرنشان کرد: تا وقتی نگرش نسبت به آموزش تغییر نکند، استفاده از تکنولوژی و فناوری‌ها ارزش چندانی نخواهد داشت.

وی در توضیح مختصر آموزش گفت: آموزش نیازمند تحول است اما آیا تحول در رسانه و ابزار آموزش، متعلق به تحول خواهد بود؛ تحول در آموزش باید در خدمت آموزش تحولی باشد.

سرپرست دانشگاه فرهنگیان افزود: وقتی می‌خواهیم محتوای الکترونیک را تولید یا از آن استفاده کنیم باید تکلیف خودمان را با آموزش انفرادی هم مشخص کنیم که آیا آموزش فردی مقبولیت دارد یا اینکه آموزش گروهی یا جمعی مورد اهمیت است.

وی در پایان تصریح کرد: در موضوع آموزش‌های الکترونیکی باید به برخی سئوالات هم پاسخ داد که آیا آموزش باید محدود به کلاس درس باشد و یا بهترین فضا و زمان برای آموزش فقط منحصر به کلاس درس خواهد بود؛ با توجه به تولید محتوای الکترونیکی باید ببینیم به دنبال چه چیزی خواهیم بود.

بستر درج آگهی تُوار

درباره هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *