پیش‌بینی اسکان نوروزی یک میلیون خانواده در مدارس کشور/ اسکان بخش«ج» حذف شد

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از گروه آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، عباسعلی باقری مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در نشست ستاد اسکان فرهنگیان و شورای معاونان اداره‌کل آموزش و پرورش استان یزد، اظهار داشت: ورود آموزش و پرورش به حوزه اسکان به دلیل عدم وجود فضاهای مناسب اسکان و اقامتی در سطح کشور است.

وی با بیان اینکه خدمت به هم‌نوع، عمل صالح محسوب می‌شود و از ارزش بسیار بالایی برخوردار است، ادامه داد: هرچه خدمت می‌کنیم مستقیماً بر تربیت دانش‌آموزان و آبادانی کشور تأثیر دارد.

باقری با بیان اینکه باید مدارس را تقویت کرد، افزود: مدارسی که قوی باشند در هر زمینه‌ای موفق خواهند بود و این موفقیت در جامعه دیده خواهد شد.

وی با اشاره به ضرورت توجه به وضعیت رفاه فرهنگیان و اسکان نوروزی، اضافه کرد: در سال جاری تصمیم بر این شد که مدارس را با حداقل امکانات تجهیز کرده و برای اسکان نیز در دو بخش الف و ب بر اساس تجهیزات اقدام کنیم.

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اسکان‌های شبانه در سطح استان‌ها، عنوان کرد: مقرر شد اعتباراتی که برای تقسیم‌بندی اسکان در نظر گرفته شده بود بر اساس مسافرپذیری هر شهری توزیع شود و بخش دیگری از آن را استان‌ها تأمین کنند ضمن اینکه اسکان بخش «ج» هم حذف شده است.

وی با بیان اینکه توجه ما در این زمینه تکریم فرهنگیان در بخش اسکان است، اظهار داشت: بر اساس نیاز استان‌ها تصمیم بر این شد تا اعتبارات در استان‌ها توزیع شود و اقلام موردنیاز متناسب با شرایط آب‌ و هوایی استان تهیه شود که بخشی از این اقدامات انجام شده است.

باقری با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود بیش از یک میلیون خانواده را در مدارس کشور اسکان بدهیم، تصریح کرد: تلاش شده تا بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده به سمت ارتقای کیفیت خدمات برویم و خدمات مطلوبی را ارائه کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص بیمه طلایی فرهنگیان گفت: با بیمه تکمیلی نباید احساسی برخورد کرد بلکه باید بر اساس توانایی که وجود دارد، ادامه این خدمت به فرهنگیان تداوم داشته باشد.

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به مشکلات بیمه تکمیلی گفت: عدم تأمین حداقل اعتبار رفاهی برای معلمان موجب بروز این مشکلات شده است.

وی با تأکید بر ضرورت حفظ بیمه تکمیلی برای فرهنگیان بیان کرد: باید در این زمینه معقول اقدام کرد ضمن اینکه برای پرداخت بیمه‌ بیماران صعب‌العلاج مشکلی نداریم و از سوی بیمه‌ها پرداخت می‌شود.

باقری با اشاره به اجرای طرح حمایتی بیمه‌ای برای دانش‌آموزان گفت: برای دانش‌آموزان نیز مواردی که معرفی شوند و نیاز به حمایت برای درمان بیماری خاص داشته باشند، رسیدگی و بر اساس بیمه حوادث دانش‌آموزی پرداخت خواهد شد.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »

فرمانداری‌های قشم و سیریک: ادعای اصابت پرتابه به قایق‌های صیادی نادرست است

هرمزبان –
گروهی از صیادان سیریک اعلام کردند که دو فروند قایق صیادی در آب‌های نزدیک جزیره لارک مورد اصابت پرتابه قرار گرفته‌اند. با این حال، فرمانداری‌های سیریک و قشم هنوز این خبر را تأیید نکرده‌اند.

ادامه خبر »

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »