آغاز احداث نیروگاه برق توسط روسیه در هرمزگان

وزیر نیرو گفت: افزایش 16 هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق در بخش نیروگاهی برنامه ریزی و در حال انجام است که با احداث نیروگاه بخار سیریک، این میزان به مرز 18 هزار مگاوات می رسد.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از ایرنا، حمید چیت چیان دوشنبه در آیین آغاز احداث نیروگاه بخار یک هزار و 400 مگاواتی سیریک هرمزگان اظهار داشت: همزمان با ساخت نیروگاه های سیکل ترکیبی نسبت به احداث نیروگاه های بخار اقدام شده و سازمان انرژی هسته ای نسبت به احداث 2 هزار مگاوات برق اقدام کرده است.

وی ادامه داد : شبکه کنونی برق و برنامه ریزی های صورت گرفته برای آینده سبد متوازنی از انواع نیروگاه ها را در برمی گیرد.

وزیر نیرو اضافه کرد: ظرفیت تولید برق در نیروگاههای کشور در حال حاضر 76 هزار مگاوات می باشد که به شبکه سراسری برق متصل هستند.

چیت چیان خاطر نشان کرد: توسعه اقتصادی کشور، ارتقای سطح رفاه در جامعه و توسعه فعالیت های تولیدی و صنعتی اقتضا می کند با گام هایی بلند نسبت به افزایش ظرفیت تولید برق اقدام کرد.

چیت چیان اظهار داشت: وزارت نیرو با سرمایه گذاری در منطقه مکران برای تولید برق زیرساخت توسعه سواحل مکران را فراهم می کند و هرمزگان با احداث نیروگاه یک هزار و 400 مگاواتی سیریک و سایر نیروگاه ها به یکی از قطب های مهم انرژی کشور تبدیل می شود.

وزیر نیرو با اشاره به مشارکت روسیه در احداث نیروگاه بخار یک هزار و 400 مگاواتی سیریک افزود: آغاز احداث نیروگاه سیریک از نمادهای همکاری بین کشورهای ایران و روسیه است.
چیت چیان ادامه داد: صنعت برق دو کشور همکاری طولانی مدتی را تجربه کرده و چند نیروگاه توسط شرکت های روسی در ایران ساخته شده است.

وی یادآور شد: با احداث این نیروگاه شاهد آینده متفاوتی در این منطقه خواهیم بود و احداث نیروگاه از ضروری ترین گام هایی بود که باید برای توسعه منطقه انجام می شد.
عملیات اجرایی (کلنگ زنی) نیروگاه بخاری یک هزار و 400 مگاوات و پُست فشار قوی بلافصل آن با تامین مالی (فاینانس) دولت روس با حضور مقامات ایران و روسیه در روستای کرپان سیریک هرمزگان آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از ایرنا ، مدیرعامل شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی در مراسم آغاز به کار این نیروگاه بخار در منطقه سیریک هرمزگان گفت: مدت زمان در نظر گرفته شده برای تکمیل این طرح پنج سال است.

محسن طرز طلب افزود: شرکت مهندسی ‘تکنوپروم اکسپورت’ روسیه به عنوان پیمانکار نیروگاه و پست فشارقوی جی آی اس (GIS) دارای عایق گازی با همکاری پیمانکاران و سازندگان ایرانی ، این نیروگاه بخار را به مساحت 199 هکتار راه اندازی می کند.

وی بیان داشت: این نیروگاه در چهار واحد بخاری 350 مگاواتی با بازده حدود 45 درصدی ، یک هزار و 400 مگاوات برق تولید خواهد کرد که سرمایه مورد نیاز ساخت آن از محل تسهیلات یک میلیارد و 200 میلیون یورویی دولت روسیه تامین می شود.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی اظهارکرد: آب مورد نیاز این نیروگاه از دریا تامین می شود و برای آب شیرین مصرفی این نیروگاه، آب شیرین کنی به ظرفیت 200 مترمکعب در ساعت ساخته می شود.

طرز طلب یادآورشد: مدت زمان اجرای قرارداد 55 ماه بوده و سنکرون نخستین واحد نیروگاهی با شبکه برق کشور ، 41 ماه پس از شروع قرارداد در نظر گرفته شده است.

وی خاطرنشان کرد: آب شیرین کن جدیدی به ظرفیت 100 هزار مترمکعب در روز برای تامین آب شرب مردم بندرعباس و منطقه با استفاده از دود خارجی این نیروگاه ساخته می شود که موجب افزایش بازدهی نیروگاه خواهد شد.

در مراسم آغاز به کار این طرح در سیریک هرمزگان، حمید چیت چیان وزیر نیرو، الکساندر نواک وزیر انرژی روسیه، جاسم جادری استاندار هرمزگان، احمد مرادی و سیدمصطفی ذوالقدر نمایندگان مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولان محلی حضور داشتند.

نیروگاه بخار یک هزار و 400 مگاوتی سیریک در 140 ﮐﯿﻠﻮﻣﺘﺮی ﺷﺮق ﺷﻬﺮﺳﺘﺎن ﺑندرﻋﺒﺎس و 30 ﮐﯿﻠﻮﻣﺘﺮی ﺟﻨـﻮب ﺷﻬﺮﺳﺘﺎن ﻣﯿﻨﺎب در ساحل دریای عمان ساخته می شود.

ایران در رتبه نخست ظرفیت تولید برق منطقه ، رتبه چهاردهم ظرفیت نصب شده (بیش از 76 هزار مگاوات) و رتبه هفدهم تولید برق در اوج (بیش از 52 هزار مگاوات) جهان قرار دارد.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »