مهمترین انتقال دهنده اندیشه‌های امام(ره)، عمل مدیران است

حجت‌الاسلام والمسلمین احمد ترابی، رئیس شورای استانی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان خراسان رضوی، در گفت‌وگو با  خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی با اشاره به نقش دانشگاه‌ها و دانشجویان در پیروزی انقلاب، اظهار کرد: در انقلاب ما سه طیف در راستای تحقق ایده‌ها و اهداف این نظام و رهبری نقش داشتند؛ نخستین طیف، توده مردم بودند و اگر حضور آن‌ها نبود کاری از دست نخبگان بر نمی‌آمد، در واقع هنر نخبگان این بود که توانستند توده مردم را روشن کرده تا در میدان حضور پیدا کنند.
وی با بیان اینکه تمام قدرت این انقلاب به خاطر حضور مردم بوده است، افزود: این نخبگان واسطه بین مردم و حضرت امام خمینی(ره) بودند که پیام رهبر کبیر انقلاب را به سمع مردم می‌رساندند.
نقش نخبگان در پیروزی انقلاب
رئیس شورای استانی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان خراسان رضوی با بیان اینکه نخبگان جامعه شامل دو قشر حوزه علمیه و دانشگاه است، ابراز کرد: نخبگان اجتماعی ما شامل روحانیون و دانشگاهیان بود، البته وقتی می‌گوییم دانشگاهیان، صد درصد دانشگاهیان و وقتی می‌گوییم روحانیون، صد درصد آن ها را شامل نمی‌شود.
حجت‌الاسلام ترابی تصریح کرد: اما این دو قشر بودند که توانستند پیام‌ها و ایده‌های امام خمینی(ره) را برای توده مردم باز و منتقل کنند تا در صحنه مبارزه و دفاع حضور پیدا کنند.
وی نقش دانشجو و دانشگاهیان را در تداوم انقلاب، یک حقیقت موثر دانست و گفت: قطعا کسانی که در ایجاد یک حقیقتی موثر بودند، در تداوم آن هم موثر هستند مگر اینکه این عناصر کنار گذاشته شوند یا خودشان پای خودشان را کنار بکشند که در این صورت قطعا اصل لطمه می‌خورد.
وی ادامه داد: همان قشرهایی که پای کار آمدند تا انقلاب پیروز شد، همان اقشار هم باید تا آخر، این انقلاب را با فکر و مدیریتشان، حمایت کنند تا به نتایج بسیار عالی دست پیدا کنیم.
ویژگی‌های دانشجوی انقلابی
رئیس شورای استانی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان خراسان رضوی با اشاره به ویژگی‌های یک دانشجوی انقلابی، عنوان کرد: یک دانشجوی انقلابی در درجه اول باید اهل مطالعه بوده و آگاهی لازم را داشته باشد، زمان خود را شناخته و سرگرم مسائل روزمره نباشد، هم سیاست فهم و هم دین فهم باشد، انگیزه دفاع از ملیت و جامعه خود را داشته باشد و دارای معرفت دینی و سیاسی و اجتماعی باشد، اگر این‌ها در کسی جمع شود می توان گفت یک عنصر کاملا انقلابی است.
حجت‌الاسلام ترابی تصریح کرد: باید سیستم دانشگاه یا آموزش و پرورش طوری باشد که جوانان را به ویژگی‌های انقلابی مجهز کند البته در سطح دبیرستان و دبستان با یک بیان و در سطح دانشگاه به شکل‌ دیگری باید این هدف را دنبال کرد.
انتقال اندیشه های امام(ره)
وی با تاکید بر لزوم آشنا کردن دانشجویان با اندیشه‌های امام خمینی(ره)، یادآور شد: خیلی از دروس‌ است که این مفاهیم را منتقل می‌کند، در حال حاضر دروس انقلاب یا وصایای امام برای دانشجویان وجود دارد اما به نظر بنده مهمترین چیزی که می‌تواند آن آموزه‌ها را به نسل جدید منتقل کند، درست عمل کردن و انقلابی عمل کردن مدیران و مسئولان فعلی است، به عبارتی دیگر اگر ما بخواهیم نظریه را منتقل کنیم بسیار ضعف داریم، و جوانان، با بررسی عملکرد مدیران اجتماعی، قضاوت می‌کنند که آن ایده‌ها چقدر سازنده و مفید است.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »

فرمانداری‌های قشم و سیریک: ادعای اصابت پرتابه به قایق‌های صیادی نادرست است

هرمزبان –
گروهی از صیادان سیریک اعلام کردند که دو فروند قایق صیادی در آب‌های نزدیک جزیره لارک مورد اصابت پرتابه قرار گرفته‌اند. با این حال، فرمانداری‌های سیریک و قشم هنوز این خبر را تأیید نکرده‌اند.

ادامه خبر »

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »