ممنوعیت مصرف ۲۶۷ کیلوگرم مواد غذایی نامناسب در کیش

هرمزبان – در کیش، از تاریخ ۱۶ اسفند سال گذشته تا روز گذشته، ۲۶۷ کیلوگرم مواد غذایی غیرقابل مصرف شناسایی و معدوم شده است.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان ، محمدرضا رضانیا، سرپرست مرکز بهداشت کیش، با اشاره به ارائه خدمات بهداشتی در ایام نوروز و جنگ تحمیلی سوم، بیان کرد که بازرسی‌های بهداشتی و خدمات سلامت در این مدت با جدیت بیشتری انجام شده است تا سلامت ساکنان و گردشگران جزیره تأمین شود. وی افزود که گروه‌های کارشناسی بهداشت و درمان در این مدت فعالانه در حوزه‌های مختلف خدمات‌رسانی کرده‌اند.

رضانیا همچنین اعلام کرد که در این مدت ۳۵۰ نوبت معاینه پزشکی، ۵۶ نوبت تزریقات، پانسمان و بخیه و ۱۴ نوبت خدمات طب کار به مراجعه‌کنندگان ارائه شده است. وی خاطرنشان کرد که کارشناسان بهداشت محیط ۴۲۴ نوبت بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی انجام داده و ۶۶۷ نوبت سنجش با تجهیزات قابل حمل و ۲۴۰ نوبت کلرسنجی از آب آشامیدنی صورت گرفته است.

وی همچنین به انجام ۱۲ نوبت نمونه‌برداری از آب آشامیدنی و ۳ نوبت نمونه‌برداری از مواد غذایی در این مدت اشاره کرد و گفت که ۶۸ داروخانه، ۲۲ مطب پزشکی و دندانپزشکی، ۱۰ مرکز ترک اعتیاد و ۲ درمانگاه نیز با حضور کارشناسان بهداشت محیط بازرسی شده‌اند.

رضانیا با تأکید بر اهمیت مراقبت از گروه‌های مختلف جامعه، افزود که ۶۸ مادر باردار و مادرانی که تازه فرزند به دنیا آورده‌اند، از خدمات بهداشتی درمانی بهره‌مند شده‌اند و ۹۹ کودک سه روزه تا ۵۹ ماهه نیز تحت مراقبت‌های روزانه سلامت قرار گرفته‌اند. همچنین ۷۲ سالمند از خدمات بهداشتی بهره‌مند شده و ۲۵ نوبت مشاوره تغذیه با شیر مادر به مادران ارائه شده است.

وی در ادامه به اقدامات پیشگیری و مراقبت از بیماری‌ها اشاره کرد و گفت که ۵۵ نوبت خطرسنجی بیماری انجام و مراقبت از ۹۸ بیمار دیابتی و ۱۴۹ بیمار مبتلا به فشار خون نیز از دیگر اقدامات مرکز بهداشت کیش در این مدت بوده است.

رضانیا همچنین به انجام ۱۴۰ نوبت واکسیناسیون حیوان‌گزیدگی و ۶۰ نوبت بیماریابی در حوزه بیماری‌هایی نظیر مالاریا، التور و سل اشاره کرد. وی در خصوص اقدامات بهداشت محیط و مبارزه با ناقلان بیماری‌ها، گفت که در این مدت ۱۵ هزار و ۹۲۷ متر مربع مه‌پاشی برای مقابله با پشه آئدس و ۸۵۲ متر مربع عملیات لاروکشی انجام شده است.

وی افزود که ۷۲۰ نوبت مراقبت خانگی و حدود ۳۰۰ نوبت مشاوره تغذیه برای گروه‌های مختلف شامل مادران باردار، شیرده، کودکان، نوجوانان، جوانان، میانسالان، سالمندان و بیماران دیابتی و دارای فشار خون ارائه شده است. همچنین در حدود ۴۰۰ نوبت مشاوره سلامت روان به صورت حضوری و غیرحضوری انجام شده است.

سرپرست مرکز بهداشت کیش در پایان خاطرنشان کرد که اطلاع‌رسانی و آموزش‌های بهداشتی در کانال‌ها و گروه‌های فضای مجازی و همچنین اطلاع‌رسانی عمومی از دیگر اقدامات مهم این مرکز در این مدت بوده است تا سطح آگاهی جامعه در حوزه سلامت ارتقا یابد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری مهر

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزگان

رسالت تحریریه خبر هرمزگان پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، گردآوری اخبار استان هرمزگان از منابع متنوع و معتبر و ارائه آن به خوانندگان گرامی است. چنانچه تمایل دارید اخبار فعالیت های شما در استان پوشش داده شود کافی است از طریق راه های ذکر شده در صفحه «تماس با ما» با تحریریه خبر در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »