هرمزبان – مراسمی به منظور تقویت اعتقادات دینی و بصیرت آیندهسازان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری هرمزبان ، این مراسم در دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) و در یکی از یگانهای عملیاتی نیروی دریایی ارتش برگزار گردید. آغاز این محفل با قرائت آیاتی از قرآن کریم توسط قاریان ممتاز کشور همراه بود که فضایی معنوی را برای حاضران فراهم آورد.
برگزاری این مراسم در عرشه پایگاه شناوری کردستان، نشاندهنده اهمیت بعد معنوی در تربیت نیروهای مسلح و همچنین پیوند عمیق آموزشهای دینی با وظایف سنگین نظامی و دفاع از مرزهای آبی کشور بود. این محفل انس با قرآن به عنوان نمادی از عزم دانشجویان دانشگاه علوم دریایی نوشهر برای تجهیز خود به سلاح ایمان و تقوا در کنار دانش تخصصیشان تلقی شد. هدف این دانشجویان، بهرهگیری از آموزههای قرآنی به منظور حراست از کیان و امنیت دریایی کشور و انجام مأموریتهای خود به بهترین شکل ممکن است.
انتهای پیام/
منبع: خبرگزاری مهر
اخبار هرمزگان و منتخب اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان اخبار هرمزگان، گزیده اخبار ایران و جهان و تحولات منطقه را در پایگاه خبری هرمزبان دنبال کنید









