هرمزبان – شهرآورد فوتسال هرمزگان بین تیمهای پالایش نفت بندرعباس و فولاد هرمزگان شامگاه دوشنبه در سالن ورزشی فجر بندرعباس با نتیجه تساوی به پایان رسید.
به گزارش پایگاه خبری هرمزبان ، در هفته چهارم لیگ برتر فوتسال باشگاههای کشور، و با حضور پرشور هواداران دو تیم، بازی با نتیجه تساوی یک بر یک به پایان رسید.
در نیمه نخست، تیم پالایش نفت با انگیزه بالا برای رسیدن به گل، حملات متعددی را روی دروازه فولاد ترتیب داد. علیرضا صمیمی دروازهبان فولاد، در چند صحنه حساس موفق به مهار حملات شد، اما در نهایت، امیرحسین دهقانی در یکی از حملات موفق شد دروازه فولاد را باز کند تا پالایش با برتری ۱–۰ به رختکن برود.
با آغاز نیمه دوم، شاگردان علی امیری در تیم فولاد برای جبران گل خورده، بازی هجومیتری را در دستور کار قرار دادند و در یکی از حملات، سروش احمدنیا موفق شد دروازه سپهر محمدی را باز کند و بازی را به تساوی بکشاند.
با این نتیجه پالایش نفت بندرعباس با چهار امتیاز در رده نهم و فولاد با دو امتیاز در رده دوازدهم جدول چهاردهم لیگ برتر فوتسال قرار دارند.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
انتهای پیام/
اخبار هرمزگان و منتخب اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان اخبار هرمزگان، گزیده اخبار ایران و جهان و تحولات منطقه را در پایگاه خبری هرمزبان دنبال کنید














