شورای عالی مدیریت بحران در ۳ سال اخیر تشکیل نشده است/لزوم برگزاری جلسات این شورا هر سه ماه یکبار

نیکزاد: شورای عالی مدیریت بحران در ۳ سال اخیر تشکیل نشده است

هرمزبان – نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه شورای عالی مدیریت بحران کشور در ۳ سال اخیر تشکیل نشده است، بر لزوم برگزاری جلسات این شورا هر سه ماه یکبار تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان ، علی نیکزاد ثمرین در نشست علنی امروز (سه شنبه، ۲۴ تیرماه) مجلس شورای اسلامی در جمع بندی گزارش ارائه شده وزارت کشور در خصوص اقدامات انجام پذیرفته شده حین و بعد از جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی به کشور، گفت: از زحمات وزارت کشور و استانداران قدردانی می‌کنم، به ویژه آنکه جابجایی جمعیت‌ها در سریع‌ترین زمان ممکن انجام پذیرفت که در این جابه جایی‌ها موضوعاتی مانند حمل و نقل، سوخت، تامین کالا‌های اساسی، امداد و نجات به خوبی دیده شد، اما ما باید تشکر ویژه‌ای از مردم، مردم و مردم داشته باشیم.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه یادآور شد: وزارت کشور و استانداران اقدامات مناسبی داشتند، اما چند مطلب باید مورد توجه قرار بگیرد، نخست، شورای عالی مدیریت بحران کشور است که حدود ۳ سال تشکیل نشده که با ریاست رئیس جمهور باید هر ۳ ماه یکبار جلسه تشکیل دهد و هماهنگی دستگاه‌های مربوطه صورت گیرد که در حین چنین اتفاقاتی شما به عنوان وزیر کشور و استانداران دچار مشکل نشوید.

نیکزاد در ادامه تاکید کرد: آقای وزیر کشور، اقدامات مناسبی دولت انجام داده، اما وزارت راه و شهرسازی که مسئولیت بازسازی است، هنوز اقدامی در روستا‌ها و شهر‌ها در این راستا انجام نداده، با نظر دولت و شما مصوب کردید بازسازی در تهران برعهده شهرداری و در استان‌ها به بنیاد مسکن داده شده، اما مشکل اینجاست که منابع دیده نشده، به استان‌ها منابعی نداده‌اید و برای تهران نیز منابعی پیش بینی نشده است، تا زمانی که ۶ و ۷ همت اعتبارات در قالب تهاتر، واگذاری زمین و یا نقدی داده نشود، کار گره خواهد خورد.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه یادآور شد: در تنظیم بازار، پشتیبانی لازم انجام پذیرفته شده است، انتظار می‌رود تا شارژ انبار‌ها و مباحث پیشتیبانی مورد توجه قرار گیرد، آقای وزیر، در حال حاضر شهرداری‌ها که درگیر این مسئله هستند وضعیتشان خیلی خاص شده که اگر از آن‌ها نیازمند حمایت نشود؛ آن‌ها نمی‌توانند به درستی خدمات ارائه دهند حتی در پرداخت حقوق‌ها نیز با مشکل مواجه خواهند شد.

وی در ادامه بر لزوم استمرار فعالیت ایستگاه‌های ایست و بازرسی از سوی بسیج و دستگاه‌های دیگر تأکید کرد و گفت: ایستگاه‌های ایست و بازرسی در این ایام در تأمین امنیت محلات کار ویژه‌ای انجام دادند و این مسئله باید مورد توجه قرار بگیرد.

نیکزاد ادامه داد: حفظ حداکثری زیرساخت‌های کشور در حوزه تولید، انرژی، آب، گاز و ارتباطات مورد انتظار است، ما از زحمات شما قدردانی می‌کنیم، از مردم هم سپاسگزاریم.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتهای پیام/

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »