رهبر انقلاب دغدغه‌مند و نگران خانواده شهدا هستند

رهبر انقلاب دغدغه‌مند و نگران خانواده شهدا هستند

هرمزبان – اوحدی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: مقام معظم رهبری نیز ارادت ویژه نسبت به خانواده شهدا دارند، ایشان دغدغه‌مند و نگران خانواده شهدا هستند و برای آنها دعا می‌کنند.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان ، سعید اوحدی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران امروز پنجشنبه در دیدار با خانواده شهید هاشمی از شهدای حمله رژیم غاصب صهیونیستی با بیان اینکه خدا روح شهید شما را با حضرت سید الشهدا (ع) محشور کند، افزود: در بنیاد شهید و امور ایثارگران تصمیم گرفتیم که خدمت خانواده شهدا برسیم زیرا شهدا آثار و برکاتی دارند که امیدوارم ما هم از عنایات شهدا بهره‌مند شویم.

معاون رئیس جمهور ضمن ابلاغ سلام مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و همچنین مسعود پزشکیان رئیس جمهور اسلامی ایران به خانواده شهدای حمله تروریستی و ددمنشانه رژیم اشغالگر صهیونیست، گفت: مقام معظم رهبری نیز ارادت ویژه نسبت به خانواده شهدا دارند، ایشان دغدغه‌مند و نگران خانواده شهدا هستند و برای آنها دعا می‌کنند.

وی با اشاره به حضور معاونان بنیاد شهید و امور ایثارگران در استان‌های لرستان، اصفهان، مازندران و آذربایجان شرقی برای دیدار با خانواده شهدا، افزود: خدا در مورد مقام شهدا می‌فرمایند که شهدا زنده و عند ربهم یرزقون هستند و آنها بشارت می‌دهند، شهیدی که در زمان حیات دغدغه خانواده خود را دارد در عالم معنا خانواده خود را مورد عنایت قرار می‌دهد.

معاون رئیس جمهور با بیان اینکه کشور ما با بد عهدی دشمنان و جنایتکاران مواجه شد، اظهارکرد: دشمنان و جنایتکاران در نیمه شب در حالی که کشور ما در حال مذاکره بود دست به جنایت علیه مردم ما زدند و موضوع هسته‌ای بهانه‌ای بیش نبود.

اوحدی گفت: خانواده شهدا در اوج مصیبت صبوری کردند، شهدای حمله تروریستی مظلومیت مضاعف دارند و برای همین اراده کردیم که به حضور خانواده شهدا برسیم. شهدای جنایت‌های حمله تروریستی اخیر از مظلوم‌ترین هستند زیرا هم منزل آنها آوار شد و هم خانواده‌هایشان به شهادت رسیدند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به مظلومیت شهید نیما رجب‌پور از شهدای رسانه ملی، افزود: حمله به صدا و سیما و خبرنگاران جنایت جنگی بود، امروز رسالت و وظیفه خانواده شهدا سنگین‌تر است و خدمت به خانواده شهدا باعث افتخار ما است.

معاون رئیس جمهور در ادامه از بازسازی‌ منزل خانواده‌های شهدای حمله تروریستی اخیر خبر داد و گفت: در مورد اسکان موقت دولت تصمیم‌های خوبی گرفته است و طرح خوبی در شهرداری تهران و شهرداری استان‌ها در نظر گرفته شده است و بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز به طور جد حقوق خانواده‌های شهدا را دنبال می‌کند.

عباسعلی رضایی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ نیز در این دیدار حضور داشتند.

منبع: خبرگزاری موج
انتهای پیام/

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »