محرم، استمرار راه امام حسین(ع) و سنگر فرهنگی ملت ایران است - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

محرم، استمرار راه امام حسین(ع) و سنگر فرهنگی ملت ایران است

هرمزبان – امام جمعه شهرستان پارسیان ضمن تبیین تحولات اخیر در کشور و منطقه بر لزوم درس گرفتن از عاشورا تأکید کرد و گفت: محرم، استمرار راه امام حسین(ع) و سنگر فرهنگی ملت ایران است.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان ،حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجواد اسماعیل‌نیا امام جمعه شهرستان پارسیان عصر پنجشنبه در آئین گرامیداشت شهدا و فرماندهان شهید کشورمان، بر نقش وحدت ملی و تبعیت از ولایت فقیه در عبور از شرایط حساس تأکید کرد.

وی با اشاره به رفتار ضعیف و منفعلانه دشمنان، از جمله درخواست شبانه آتش‌بس از سوی ترامپ و نتانیاهو، اظهار داشت: ملت ایران نه تنها در برابر موشک‌باران‌ها تسلیم نشد، بلکه وحدت و انسجامش بیشتر شد. دشمن می‌خواست کشور را از درون متلاشی کند اما نتیجه معکوس گرفت.

راهنمایی ولی فقیه قطب‌نمای ملت

اسماعیل‌نیا با تأکید بر اینکه همه باید گوش به فرمان ولی فقیه باشند، تصریح کرد: نه باید جلوتر از رهبری حرکت کنیم، نه عقب بمانیم. امیرالمؤمنین (ع) در حکمت ۱۰۹ نهج‌البلاغه فرمودند اهل بیت تکیه‌گاه مطمئن امت هستند. ما هم باید تکیه‌مان بر ولی زمان باشد.

محرم میدان بازسازی فرهنگی ملت

امام جمعه پارسیان به فرارسیدن ایام محرم اشاره کرد و گفت: امسال، محرم باید روایت حماسه باشد. ملت ما امروز در میدان نبرد فرهنگی و سیاسی با استکبار جهانی است، و محرم فرصتی است تا جوانانمان را با راه حسین و شهدای کربلا پیوند دهیم.

وی همچنین تأکید کرد: عزاداری تنها به گریه و سینه‌زنی محدود نیست. باید معرفت‌محور باشد. اگر به امام حسین (ع) محبت داریم، باید سبک زندگی او را الگو قرار دهیم. محبت بی‌عمل کافی نیست.

امام جمعه پارسیان با ذکر نام فرماندهان و دانشمندان شهید، یادآور شد: اگر تمام رژیم صهیونیستی نابود شود، به اندازه یک تار موی این شهدا نمی‌ارزد. این‌ها سرمایه‌های راه مقاومت‌اند. ملت ایران قدردان این خون‌هاست و راهشان را ادامه خواهد داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل‌نیا سخنانش را با دعای خیر برای ملت، آرزوی گرفتن انتقام نهایی از صهیونیست‌ها و درخواست برای تقویت مجالس عزاداری محرم به پایان رساند و تأکید کرد: عزاداری ابی‌عبدالله، از برترین عبادت‌هاست. این فرصت را از دست ندهیم. امسال از شب اول محرم، حسینیه‌ها را پر کنیم.

منبع: خبرگزاری مهر
انتهای پیام/

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزگان

رسالت تحریریه خبر هرمزگان پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، گردآوری اخبار استان هرمزگان از منابع متنوع و معتبر و ارائه آن به خوانندگان گرامی است. چنانچه تمایل دارید اخبار فعالیت های شما در استان پوشش داده شود کافی است از طریق راه های ذکر شده در صفحه «تماس با ما» با تحریریه خبر در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »