جعفر احسانی مهر

جعفر احسانی مهر: در سال گذشته 7250 میلیارد تومان به دهیاری ها و شهرداری های هرمزگان پرداخت شد

هرمزبانجعفر احسانی مهر مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان از پرداخت هفت هزارو ۲۵۰ میلیارد به شهرداری‌ها و دهیاری‌های هرمزگان در سال ۱۴۰۳ خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان ، جعفر احسانی‌مهر مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان با بیان این‌که در سال ۱۴۰۳ مبلغ هفت هزارو۲۵۰ میلیارد تومان به شهرداری‌ها و دهیاری‌های هرمزگان پرداخت شده است، تصریح کرد: این رقم، بالاترین میزان پرداختی در تاریخ مالی هرمزگان است و به تحقق اهداف توسعه‌ای در شهرها و روستاهای استان کمک شایانی کرده است.

وی با اشاره به اهمیت مالیات بر ارزش افزوده در تأمین منابع مالی شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، افزود: بیش از ۹۵ درصد درآمدهای شهرداری‌های هرمزگان از طریق مالیات بر ارزش افزوده تأمین می‌شود همچنین، صددرصد منابع مالی دهیاری‌ها نیز متکی به مالیات بر ارزش افزوده فعالان اقتصادی است.

مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان در خصوص روند پرداخت‌ها و تخصیص منابع مالی اظهار کرد: در سال گذشته، علاوه بر پرداخت‌های مربوط به مالیات بر ارزش افزوده، مبلغ ۲۴۱ میلیارد تومان از محل آلایندگی واحدهای تولیدی در منطقه پارسیان و سایر مناطق آلاینده استان نیز به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها اختصاص یافت این مبلغ به طور خاص از سهم آلایندگی واحدهای تولیدی که در خارج از استان فعالیت دارند تأمین شده است.

احسانی‌مهر در ادامه تصریح کرد: با همکاری ویژه مسئولان استانی و حمایت‌های استاندار و نمایندگان مجلس، فرآیند مطالبه سهم آلایندگی واحدهای تولیدی خارج از استان به ویژه در منطقه پارسیان که سال‌ها متوقف شده بود، در نهایت در سال گذشته به سرانجام رسید به‌طوری‌که در مرحله اول مبلغ ۷۷ میلیارد تومان و در مرحله دوم ۱۶۵ میلیارد تومان از این محل پرداخت شده است.

وی در خصوص وضعیت واحدهای آلاینده و اثرات آن‌ها بر استان گفت: با توجه به مشکلات زیست‌محیطی ناشی از فعالیت‌های واحدهای آلاینده، اداره کل امور مالیاتی استان با پیگیری‌های مستمر، به‌ویژه در راستای تحقق سهم آلایندگی این واحدها، توانست منابع مالی قابل توجهی را برای ارتقا وضعیت زیست‌محیطی و توسعه شهری به ویژه در شهرستان‌های متأثر از آلایندگی‌ها تأمین کند و مراحل بعدی پرداخت حق آلایندگی هم در حال انجام است و به زودی با پیگیری‌های استانی از استان بوشهر اخد و به پارسیان تخصیص می‌یابد.

مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان به نقش مهم شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در پیشبرد پروژه‌های عمرانی و خدمات شهری اشاره کرد و گفت: انتظار داریم که شهرداری‌ها در زمینه اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی عمومی از منابع مالی خود و سهم مالیات در تأمین خدمات به شهروندان، فعال‌تر عمل کنند شهرداری‌ها باید به مردم نشان دهند که بخش بزرگی از پروژه‌ها و خدمات شهری از محل مالیات‌ها تأمین می‌شود و این اقدام موجب تقویت اعتماد عمومی خواهد شد.

احسانی‌مهر در پایان با ابراز قدردانی از تلاش‌های مشترک دستگاه‌های مختلف در راستای تحقق درآمدهای مالیاتی استان، تصریح کرد: بدون همکاری و همدلی مسئولان استانی از جمله استاندار، نمایندگان مجلس، مسئولان قضائی استان و تلاش اداره کل امور مالیاتی استان این دستاوردها محقق نمی‌شد امیدواریم در سال جاری نیز با تقویت همکاری‌ها، شاهد رشد بیشتر در تأمین منابع مالی پایدار و استفاده بهینه از این منابع در راستای بهبود شرایط زیست‌محیطی و توسعه پایدار استان باشیم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری موج 

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزگان

رسالت تحریریه خبر هرمزگان پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، گردآوری اخبار استان هرمزگان از منابع متنوع و معتبر و ارائه آن به خوانندگان گرامی است. چنانچه تمایل دارید اخبار فعالیت های شما در استان پوشش داده شود کافی است از طریق راه های ذکر شده در صفحه «تماس با ما» با تحریریه خبر در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »