یارانه ویژه مادران باردار در استان هرمزگان/ فرصت خرید تا 31 فروردین

هرمزبان – دولت در راستای «طرح یسنا» تلاش خود را برای ارتقای امنیت غذایی جامعه در نظر گرفته است که اجرای آن از ۲۸ اسفندماه آغاز و تا ۳۱ فروردین‌ماه ۱۴۰۴ ادامه دارد.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از ایرنا، مجتبی معین وزیری روز سه‌شنبه با اشاره به اجرای یارانه مضاعف ۱۲ میلیون و ۵۰۰ هزار ریالی در قالب اعتبار خرید رایگان بسته‌های حمایتی، افزود: مادران مشمول این طرح می‌توانند از طریق کالابرگ الکترونیکی، سبد غذایی شامل پروتئین، لبنیات، غلات، مغزی‌ها، سبزیجات و پوشک را خرید کنند.

وی اظهار کرد: این اعتبار به کد ملی سرپرستان خانوار تخصیص پیدا می کند که از طریق پیامک به آن‌ها اطلاع‌رسانی شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان هرمزگان بیان کرد: همچنین حساب مشمولان سرپرست خانوار برنامه رفع سوتغذیه کودکان کمتر از پنج سال برای مرحله یازدهم سال گذشته و با حفظ مانده اعتبار مراحل گذشته برای خرید بسته غذایی رایگان در بسته طرح ملی کالابرگ الکترونیکی شارژ شده است.

معین وزیری خاطرنشان کرد: مشمولان می‌توانند با مراجعه به پایانه‌های فروشگاهی، طرف قرارداد طرح کالابرگ الکترونیکی اقدام به خرید بسته غذایی رایگان کنند و به منظور پاسخگویی به سوالات نیز می توانند با شماره تلفن ۰۲۱۶۳۶۹ تماس بگیرند.

دولت در راستای اجرای ماده ۲۴ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، «طرح یسنا» را برای حمایت از مادران باردار و دارای کودکان شیرخوار( کمتر از ۲ سال) در هفت دهک اول درآمدی آغاز کرد.

طرح یسنا از سال ۱۴۰۲ به شکل آزمایشی در هشت استان ایلام، لرستان، هرمزگان، گلستان، فارس، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان جنوبی و شمالی به مرحله اجرا درآمد و اکنون نیز در سراسر کشور ادامه دارد.

انتهای پیام/

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزگان

رسالت تحریریه خبر هرمزگان پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، گردآوری اخبار استان هرمزگان از منابع متنوع و معتبر و ارائه آن به خوانندگان گرامی است. چنانچه تمایل دارید اخبار فعالیت های شما در استان پوشش داده شود کافی است از طریق راه های ذکر شده در صفحه «تماس با ما» با تحریریه خبر در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »