استمرار نابسامانی مرکز بستر درمان شهر هشتبندی در میان خلف وعده مسئولان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان

هرمزبان – خلف وعده مسئولان دانشگاه علوم پزشکی استان در پیگیری و رفع مشکلات مرکز بستر درمان شهر هشتبندی باعث استمرار وضعیت نابسامان این مرکز و افزایش گسترده نارضایتی مردم شده است.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، مسئولان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان به ویژه رئیس و معاونین دانشگاه وعده رفع مشکلات مرکز بستر درمان شهر هشتبندی را از بهمن ماه با استقرار مستمر پزشک توسط معاونت درمان دانشگاه داده بودند که گزارش های مردمی حکایت از خلف وعده مسئولان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در عمل به وعده های خود است.

سو مدیریت رئیس و معاونین دانشگاه علوم پزشکی تهران هرمزگان ماه هاست که گریبانگیر موضوع مهم سلامت مردم منطقه توکهوروهشتبندی است و عملا مرکز بستر درمان شهر هشتبندی به حال خود رها شده است و مردم برای دریافت خدمات با دربسته مواجه می شوند.

نبود پزشک در مرکز بستر درمان شهر هشتبندی باعث شده است که امروز جمعه مردم به ناچار برای دریافت خدمات به درمانگاه جغین مراجعه کنند که براساس گزارش های مردمی درمانگاه جغین از پذیرش بیماران منطقه توکهور وهشتبندی امتناع ورزیده است.

با وجود پیگیری های مستمر فرمانداری ویژه شهرستان میناب، نماینده مردم شرق هرمزگان در مجلس شورای اسلامی و مسئولان محلی به ویژه شورای شهر هشتبندی و بخشداری دانشگاه علوم پزشکی تاکنون به وعده های خود برای رفع مشکلات مرکز بستر درمان شهر هشتبندی جامعه عمل نپوشیده و حل این مشکل نیازمند ورود استاندار هرمزگان و معاون سیاسی استاندار است و حل آن از توان مسئولان شهرستانی و محلی با وجود پیگیری های متعدد خارج است.

انتهای پیام

منبع: پایگاه خبری هشت بندی

در همین رابطه:

جمعه ها بیمار نشوید؛ هشت بندی دکتر ندارد!!

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزگان

رسالت تحریریه خبر هرمزگان پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، گردآوری اخبار استان هرمزگان از منابع متنوع و معتبر و ارائه آن به خوانندگان گرامی است. چنانچه تمایل دارید اخبار فعالیت های شما در استان پوشش داده شود کافی است از طریق راه های ذکر شده در صفحه «تماس با ما» با تحریریه خبر در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

آماده‌سازی سیستم آبرسانی برای ۲ شهر و ۳۸ روستای غرب هرمزگان به پایان رسید

هرمزبان –

پروژه آبرسانی به شهرهای رویدر و کهورستان در بندرخمیر و ۳۸ روستای تابعه در غرب هرمزگان با تخصیص اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان از محل بودجه توازن نمایندگی مجلس به مرحله نهایی اجرا رسیده و به زودی افتتاح رسمی خواهد شد.

ادامه خبر »

پرداخت ۲۴ میلیارد تومان غرامت به خودروهای خسارت‌دیده در هرمزگان ناشی از جنگ

هرمزبان – مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اعلام کرد که بررسی ۱۳۵ پرونده خسارت ناشی از جنگ اخیر به خودروها در استان به پایان رسیده است. وی افزود که مالکان این خودروها مبلغ ۲۴ میلیارد تومان غرامت دریافت کرده‌اند.

ادامه خبر »

توافق‌نامه همکاری راهبردی میان انجمن صنفی کارفرمایی رسانه‌ها و انجمن روابط‌عمومی‌های هرمزگان امضا شد

هرمزبان –

تفاهم‌نامه همکاری میان انجمن صنفی کارفرمایی مطبوعات و رسانه‌های هرمزگان و انجمن روابط‌عمومی‌های استان به امضا رسید. هدف این توافق، ایجاد پیوند ساختاری میان جامعه رسانه‌ای و شبکه روابط‌عمومی‌هاست. این اقدام به عنوان نقطه عطفی در تعاملات حرفه‌ای این دو نهاد مهم در نظام ارتباطی شناخته می‌شود.

ادامه خبر »

لزوم جایگزینی پایش هوشمند به جای خاموشی‌های فراگیر برق

هرمزبان –

نماینده حوزه مرکزی هرمزگان و رئیس کمیته برق کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که برای بهینه‌سازی مصرف برق در تابستان، باید از پایش هوشمند و داده‌محور به جای خاموشی‌های ناگهانی و گسترده استفاده شود.

ادامه خبر »

آزادی ۲۰۹ زندانی جرائم غیرعمد در هرمزگان در انتظار است

هرمزبان – مدیر نمایندگی ستاد دیه هرمزگان اعلام کرد که ۲۰۹ زندانی جرایم غیرعمد در استان نیازمند کمک خیران هستند. وی افزود که با جذب کمک‌های مردمی، می‌توان امید و شادی را به خانواده‌های این زندانیان بازگرداند.

ادامه خبر »