كلنگ زمین چمن مصنوعی احمدی بر زمین زده شد

هرمزبانبا حضور احمد مرادی نماینده مجلس، كلنگ زمین چمن مصنوعی احمدی بر زمین زده شد.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، آئین کلنگ زنی احداث چمن مصنوعی زمین فوتبال بخش احمدی با حضور احمد مرادی نماینده مجلس، حاج آقا میرزاده امام جمعه موقت بندرعباس، جعفری قائم مقام پالایشگاه نفت بندرعباس، دسینه مدیرکل اقتصاد دارایی استان، خادمی نسب مدیرکل ورزش و جوانان،  خرم نسب فرماندار حاجی آباد و دیگر مسئولان استانی و شهرستان بمناسبت گرامیداشت عید مبعث برگزار گردید.

فرماندار حاجی آباد ضمن تبریک مناسبت های پیش رو و بزرگداشت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و جشن های دهه فجر، از مسئولین و مردم بخش احمدی در راستای برگزاری مناسبت های بومی، مذهبی و ملی تشکر کرد و خواستار برگزاری جشن های پررنگ تر و بهتر دهه فجر امسال شد.

وی اضافه کرد: این پروژه از محل اعتبارات مسئولیت های اجتماعی پالایشگاه نفت بندرعباس تامین گردید است و بخش احمدی سرشار از استعدادهای ورزشی می باشد و بحمدالله مجموعه های بعدی در دستور ساخت خواهند بود و آنچه نیاز این بخش است جذب مربی ورزشی  مناسب برای استعدادیابی در این بخش می باشد.

خرم نسب گفت: همچنین مبلغی بالغ بر ۱۰ میلیارد و پانصد هزار تومان جهت تکمیل این پروژه تخصیص داده شده است.

انتهای پیام/

 

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزگان

رسالت تحریریه خبر هرمزگان پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، گردآوری اخبار استان هرمزگان از منابع متنوع و معتبر و ارائه آن به خوانندگان گرامی است. چنانچه تمایل دارید اخبار فعالیت های شما در استان پوشش داده شود کافی است از طریق راه های ذکر شده در صفحه «تماس با ما» با تحریریه خبر در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »

تخصیص بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به منظور توسعه استان هرمزگان

هرمزبان – مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان اعلام کرد که در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال جاری، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال از عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و امور عشایر استان واریز شده است.

ادامه خبر »

آماده‌سازی سیستم آبرسانی برای ۲ شهر و ۳۸ روستای غرب هرمزگان به پایان رسید

هرمزبان –

پروژه آبرسانی به شهرهای رویدر و کهورستان در بندرخمیر و ۳۸ روستای تابعه در غرب هرمزگان با تخصیص اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان از محل بودجه توازن نمایندگی مجلس به مرحله نهایی اجرا رسیده و به زودی افتتاح رسمی خواهد شد.

ادامه خبر »

پرداخت ۲۴ میلیارد تومان غرامت به خودروهای خسارت‌دیده در هرمزگان ناشی از جنگ

هرمزبان – مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اعلام کرد که بررسی ۱۳۵ پرونده خسارت ناشی از جنگ اخیر به خودروها در استان به پایان رسیده است. وی افزود که مالکان این خودروها مبلغ ۲۴ میلیارد تومان غرامت دریافت کرده‌اند.

ادامه خبر »