هرمزگان، رتبه دوم کشور در ارزیابی فعالیت‌های قرآن، عترت و نماز را به دست آورد

آموزش و پرورش استان هرمزگان در ارزیابی فعالیت‌های قرآن، عترت و نماز، رتبه دوم کشور را به دست آورد.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم محمدحسینی، رئیس اداره قرآن، عترت و نماز استان، از کسب رتبه دوم در نشست تخصصی بررسی و ارزیابی فعالیت‌های قرآن، عترت و نماز ادارات کل آموزش و پرورش سراسر کشور که در مشهد مقدس برگزار شد خبر داد و اظهار داشت: این دستاورد بزرگ، نشان‌دهنده تلاش‌های مستمر و هم‌افزایی تیم‌های مسئول در حوزه‌های قرآن، عترت و نماز است.

وی افزود: “این موفقیت نتیجه بررسی‌های دقیق و کارشناسی در این سه عرصه نورانی بوده و حاصل تلاش‌های شبانه‌روزی تمامی همکاران، به‌ویژه مدیران مناطق ۲۳گانه استان هرمزگان و مدیران دارالقرآن الکریم است.”

حجت‌الاسلام محمدحسینی همچنین از حمایت‌های بی‌دریغ محمد قویدل، مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان، و محمود غیبی، معاون پرورشی و فرهنگی این اداره کل، تقدیر کرد و گفت: “این موفقیت مرهون تلاش‌های بی‌وقفه کارشناس مسئولان و کارشناسان قرآن، عترت و نماز است که با پشتکار و همت خود در راستای اعتلای این فعالیت‌ها گام برداشته‌اند.”

وی در پایان خاطرنشان کرد که این موفقیت نباید به عنوان پایان راه تلقی شود و تأکید کرد که باید این روند با جدیت بیشتر ادامه یابد تا در آینده شاهد دستاوردهای بزرگ‌تری در زمینه ترویج فرهنگ قرآنی در استان و کشور باشیم.

انتهای پیام/

 

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزگان

رسالت تحریریه خبر هرمزگان پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، گردآوری اخبار استان هرمزگان از منابع متنوع و معتبر و ارائه آن به خوانندگان گرامی است. چنانچه تمایل دارید اخبار فعالیت های شما در استان پوشش داده شود کافی است از طریق راه های ذکر شده در صفحه «تماس با ما» با تحریریه خبر در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »

تخصیص بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به منظور توسعه استان هرمزگان

هرمزبان – مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان اعلام کرد که در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال جاری، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال از عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و امور عشایر استان واریز شده است.

ادامه خبر »